Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert collins Songtekst: tired man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert collins - tired man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tired man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tired man .

Origineel

I'm a tired man I ain't got time to play Yeah ya know, I'm a tired man, tired man You know I ain't got time to play You know I'll always love ya baby You know I'll love you every night and every night and every day I have to fix my breakfast and dinner, baby I have to do it every day Yes, I'm gonna fix my breakfast and dinner, woman I have to do it every day When Ie home from work You know I got to watch your, watch your T.V. play I'm a tired man You know I ain't got time to play Yeah, you know I'm a tired man, tired man, tired man I ain't got time to play I want you to know I'm still lovin' you baby Every night and every day

 

Vertaling

Ik ben een vermoeide man Ik heb geen tijd om te spelen Ja, weet je, ik ben een vermoeide man, een vermoeide man Je weet dat ik geen tijd heb om te spelen Je weet dat ik altijd van je zal houden Je weet dat ik elke avond en elke nacht en elke dag van je zal houden Ik moet mijn ontbijt en avondeten klaarmaken, schat Ik moet het elke dag doen Ja, ik ga mijn ontbijt en diner klaarmaken, vrouw Ik moet het elke dag doen Als ik thuis ben van mijn werk Je weet dat ik naar je moet kijken, kijk hoe je tv speelt Ik ben een vermoeide man Je weet dat ik geen tijd heb om te spelen Ja, je weet dat ik een vermoeide man ben, een vermoeide man, een vermoeide man Ik heb geen tijd om te spelen Ik wil dat je weet dat ik nog steeds van je hou, schat Elke avond en elke dag