Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert hammond jr Songtekst: bargain of a century

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert hammond jr - bargain of a century ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bargain of a century? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert hammond jr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert hammond jr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bargain of a century .

Origineel

It seems its been such a long time Since I've been asking for What did you said Was this your valentine (?) To floor It's been, it's been such a long time Yes there are words for this I see, my time hase Can you rescue me From this place I sit From this place I be

 

Vertaling

Het lijkt zo lang geleden Sinds ik erom heb gevraagd Wat zei je Was dit je valentijn (?) Op de vloer Het is zo lang geleden Ja, daar zijn woorden voor Ik snap het, mijn tijd hase Kunt u mij redden Vanaf deze plek zit ik Vanaf deze plek ben ik