Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert hammond jr Songtekst: blue skies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert hammond jr - blue skies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue skies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert hammond jr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert hammond jr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue skies .

Origineel

There are things I could've told you There's a time and a place Well, my words would allow me To say what I won't change Don't let me know as it's happening, oh Don't let me know what you said, oh, oh There were birds all around me There were bats pressed to my face And in time, you will forget me And I'll try and do the same Don't let me know as it's happening, oh Don't let me know what you said, oh, oh, oh, oh It's been years since I saw you But each day, I see your face And in time, you will remind me That I wish we were the same Don't let me know as it's happening, oh Don't let me know what you said, oh, oh, oh, oh

 

Vertaling

Er zijn dingen die ik je had kunnen vertellen Er is een tijd en een plaats Nou, mijn woorden zouden me toelaten Om te zeggen wat ik niet zal veranderen Laat het me niet weten terwijl het gebeurt, oh Laat me niet weten wat je zei, oh, oh Overal om me heen waren vogels Er waren vleermuizen tegen mijn gezicht gedrukt En na verloop van tijd zul je me vergeten En ik zal proberen hetzelfde te doen Laat het me niet weten terwijl het gebeurt, oh Laat me niet weten wat je zei, oh, oh, oh, oh Het is jaren geleden dat ik je zag Maar elke dag zie ik je gezicht En na verloop van tijd zul je me eraan herinneren Dat ik wou dat we hetzelfde waren Laat het me niet weten terwijl het gebeurt, oh Laat me niet weten wat je zei, oh, oh, oh, oh