Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert hammond jr Songtekst: bright young thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert hammond jr - bright young thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bright young thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert hammond jr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert hammond jr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bright young thing .

Origineel

I wander, wandering all around This big place I live She was scared to go outside Where it once felt so nice to me Picked up a smoke, then you drag a little I wanna choke so you won't belittle Everyone knows that she'll do it over And over and over and over again You're pretty, won't youe play with me? This time I'll be nice You can't trust what I say to you I know they're all lies, do you? And if you ever had to I would be going strong What in the world was happening? Dear, can I be wrong?

 

Vertaling

Ik dwaal, dwaal rond Deze grote plaats waar ik woon Ze was bang om naar buiten te gaan Waar het ooit zo fijn voor me voelde Rook op, dan sleep je een beetje Ik wil stikken, zodat je niet kleineert Iedereen weet dat ze het opnieuw zal doen En steeds weer opnieuw Je bent mooi, wil je niet met me spelen? Deze keer zal ik aardig zijn Je kunt niet vertrouwen wat ik tegen je zeg Ik weet dat het allemaal leugens zijn, nietwaar? En als het ooit moest Ik zou sterk gaan Wat gebeurde er in hemelsnaam? Beste, kan ik het mis hebben?