Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert hammond jr Songtekst: gfc

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert hammond jr - gfc ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gfc? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert hammond jr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert hammond jr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gfc .

Origineel

Inside me There's a sad machine Want's to start moving I disagree For the things you do You should stop doing All the while All the while I want my frustrations To know that I've always done what I was doing You played a fool Hold my hand It's about to fall All that is happenin' Got what you wouldn't change For me If you had iting All the while All the while [Repeat} I want my frustrations To know that I've always done what I was doing You played a fool

 

Vertaling

In mij Er is een trieste machine Wil beginnen te bewegen ben ik het niet mee eens Voor de dingen die je doet Je moet stoppen met doen De hele tijd De hele tijd Ik wil mijn frustraties Om te weten dat Ik heb altijd wat gedaan ik was aan het doen Je hebt gek gespeeld Houd mijn hand vast Het staat op het punt te vallen Alles wat er gebeurt Heb wat je niet zou veranderen Voor mij Als je het had De hele tijd De hele tijd [Herhaling} Ik wil mijn frustraties Om te weten dat Ik heb altijd wat gedaan ik was aan het doen Je hebt gek gespeeld