Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert king Songtekst: as the years go passing by

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert king - as the years go passing by ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as the years go passing by? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as the years go passing by .

Origineel

There is nothing I can do, if you leave me, with a cry There is nothing I can do, if you leave me, with a cry Baby my love will follow you, as the years go passing by I give you all but a home, that's one thing you get the night I give you all but a home, that's one thing you get the night You know my love will follow you, as the years go passing by I'm gonna leave it up to you, so long, baby good bye I'm gonna leave it up to you, so long, baby good bye Baby my love will follow you, yes, as the years go passing by

 

Vertaling

Er is niets dat ik kan doen, als je me verlaat, met een schreeuw Er is niets wat ik kan doen, als je me met een kreet verlaat Baby mijn liefde zal je volgen, als de jaren voorbij gaan Ik geef je alles behalve een thuis, dat is één ding je krijgt de nacht Ik geef je alles behalve een thuis, dat is een ding dat je krijgt de nacht Je weet dat mijn liefde je zal volgen, als de jaren voorbijgaan I'm gonna leave it up to you, so long, baby good bye I'm gonna leave it up to you, so long, baby good bye Baby my love will follow you, yes, as the years go passing by