Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert king Songtekst: bad luck

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert king - bad luck ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad luck? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad luck .

Origineel

Hey, I wanna tell you about my troubles I've had just about every bad luck a man can have In my moving around, I've played all over the world And just about every town Anywhere I play, they wanna know what I'm putting down They [Incomprehensible] They shot me at San Antone You know they kicked me out of Kansas City Lord, I wonder what did I do wrong Oh, my house burned down in Boston My wife left me in Maine I broke both of my arms in Utah While I catch me a fast freight train Oh, bad luck, yeah, bad luck Keeps following me, won't let me be I asked bad luck this morning "How long must I be your slave?" He said, "I've left you in your cradle I'm gonna ride you to your grave" Oh, bad luck, yeah, bad luck Keeps following me, won't let me be Oh, bad luck, oh, bad luck Won't let me be, keeps following me I asked bad luck this morning How long must I be your slave He said, "I've left you in your cradle" Boy, I'm gonna ride you to your grave" Hey, bad luck, oh, bad luck Keeps following me, won't, let me be Yeah, bad luck, oh, bad luck Won't let me be, keeps following me

 

Vertaling

Hé, ik wil je over mijn problemen vertellen Ik heb zowat alle pech gehad die een man kan hebben In mijn rondreizen, heb ik over de hele wereld gespeeld En zowat elke stad Overal waar ik speel, willen ze weten wat ik neerzet Ze [Onbegrijpelijk] Ze schoten me neer in San Antone Je weet dat ze me uit Kansas City hebben geschopt. Heer, ik vraag me af wat ik verkeerd heb gedaan Oh, mijn huis brandde af in Boston Mijn vrouw verliet me in Maine Ik brak mijn beide armen in Utah Terwijl ik een snelle goederentrein neem Oh, pech, ja, pech Blijft me volgen, laat me niet met rust Ik vroeg pech vanmorgen "Hoe lang moet ik je slaaf zijn?" Hij zei: "Ik heb je in je wieg achtergelaten Ik rijd je naar je graf. Oh, pech, ja, pech Blijft me volgen, wil me niet laten gaan Oh, pech, oh, pech Laat me niet met rust, blijft me achtervolgen I asked bad luck this morning Hoe lang moet ik je slaaf zijn Hij zei, "Ik heb je in je wieg achtergelaten" Jongen, ik rijd je naar je graf Hé, pech, oh, pech Blijft me volgen, wil me niet laten gaan Yeah, bad luck, oh, bad luck Won't let me be, keeps following me