Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert king Songtekst: let’s have a natural ball

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert king - let’s have a natural ball ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let’s have a natural ball? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let’s have a natural ball .

Origineel

Well come on baby Let's have a natural ball Yes come on woman Let's have a natural ball Well if you don't rock 'n' roll There won't be no fun at all Well you love me in the morning Love me late at night Don't ever leave me darling Everything's alright Come on baby Let's have a natural ball Well if you don't rock 'n' roll There won't be no fun at all Yeah come on baby Let's have a natural ball Well if you don't rock 'n' roll It won't be no fun at all Won't you love me in the morning Love me late at night Don't ever leave me baby 'Cos everything's alright Come on woman Let's have a natural ball Well if you don't have fun Won't be my fault at all

 

Vertaling

Nou kom op schatje Laten we een natuurlijk bal hebben Ja, kom op vrouw Laten we een natuurlijk bal hebben Nou als je niet rock 'n' roll Zal er helemaal geen lol zijn Wel, je houdt van me in de ochtend Hou 's avonds laat van me Verlaat me nooit schat Everything's alright Kom op schat Laten we een natuurlijk bal hebben Nou als je niet rock 'n' roll Zal er helemaal geen lol zijn Yeah come on baby Laten we een natuurlijk bal hebben Nou als je niet rock 'n' roll Zal het helemaal niet leuk zijn Zal je niet van me houden in de ochtend Hou 's avonds laat van me Verlaat me nooit baby Want alles is in orde Kom op, vrouw. Let's have a natural ball Nou als je geen plezier hebt Zal het helemaal niet mijn schuld zijn