Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alcazar Songtekst: nothing but the video on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alcazar - nothing but the video on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nothing but the video on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alcazar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alcazar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nothing but the video on .

Origineel

Cant get no sleep, your in to deep In infra red I taste so sweet You're watching me, my every move and you've got, nothing but the video on Nothing but the video on Curtains apart, state of the art Right through the window to your heart My fake tattoo, be sured give you a game of peek-a-boo And you can touch me, when I'm spinning around And you can feel me, when I'm lost in the sound All the I mean, I'm the talk of the town And you can see me with nothing but the video on Nothing but the video on I'm teasing you, what will you do? Smash through the glass and squeeze on through? I stick like glue, who's fooling who? A game of peek-a-boo And you can touch me, when I'm spinning around And you can feel me, when i'm lost in the sound All the I mean, I'm the talk of the town And you can see me with nothing but the video on

 

Vertaling

Je kunt niet slapen, je zit te diep In infra rood smaak ik zo zoet You're watching me, my every move and you've got, nothing but the video on Nothing but the video on Gordijnen uit elkaar, state of the art Recht door het raam naar je hart Mijn nep tatoeage, geeft je zeker een spelletje kiekeboe En je kunt me aanraken, als ik ronddraai En je kunt me voelen, als ik verloren ben in het geluid Alles wat ik bedoel, ik ben het gesprek van de stad En je kunt me zien met alleen maar de video op Nothing but the video on Ik ben je aan het plagen, wat ga je doen? Sla je door het glas en knijp je er doorheen? Ik kleef als lijm, wie houdt wie voor de gek? Een spelletje kiekeboe And you can touch me, when I'm spinning around En je kunt me voelen, als ik verloren ben in het geluid Alles wat ik bedoel, ik ben het gesprek van de stad En je kunt me zien met alleen de video aan