Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alcione Songtekst: jóia rara

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alcione - jóia rara ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jóia rara? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alcione! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alcione en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jóia rara .

Origineel

Faltava alguém pra me tirar da solidão. pra realmente me trazer essa torrente de emoção. Faltava alguém que me mostrasse o que é o viver, que me trouxesse algum prazer. e despertasse em mim a força da paixão. Faltava alguém pra me tira do chão apenas num olhar. pra me fazer capaz de sorrir e chorar. alguém pra ser o dono da minha razão. Faltam sim, é que eu já não preciso mais te procurar, pois de surpresa o tempo me trouxe você jóia rara. . Tudo que o mundo me der prazer, faço em poesia e dedico à você. e se é pra toda a cidade escutar, basta você me tocar. Não satisfeito esse meu coração explode no peito querendo dizer que finalmente encontrou a razão pra viver. Faltava alguém pra me tira do chão apenas num olhar. pra me fazer capaz de sorrir e chorar. alguém pra ser o dono da minha razão. Faltam sim, é que eu já não preciso mais te procurar, pois de surpresa o tempo me truxe você jóia rara. . Tudo que o mundo me der prazer, faço em poesia e dedico à você. e se é pra toda a cidade escutar, basta você me tocar. Não satisfeito esse meu coração explode no peito querendo dizer que finalmente encontrou a razão pra viver. Faltava alguém

 

Vertaling

Ik miste iemand om me uit de eenzaamheid te halen, om me echt die stortvloed van emoties te brengen. Ik miste iemand die me liet zien wat het is om te leven, die me plezier bracht. en in mij de kracht van de passie wekte. Iemand die me met een blik van de grond haalt. Die me in staat stelt te lachen en te huilen. Iemand die de eigenaar is van mijn verstand. Ja, ik hoef niet meer naar je te zoeken, want bij verrassing bracht de tijd mij jou, zeldzaam juweel. Alles wat de wereld mij plezier doet, maak ik in poëzie en draag ik aan jou op. en als het voor de hele stad is om te luisteren, is het genoeg dat je me raakt. Niet tevreden hiermee ontploft mijn hart in de borstkas dat eindelijk de reden om te leven heeft gevonden. Er ontbrak iemand om me met een blik van de grond te tillen. om me in staat te stellen te lachen en te huilen. iemand om de eigenaar van mijn verstand te zijn. Ja, ik hoef niet meer naar je te zoeken, want bij verrassing bracht de tijd me jou, zeldzaam juweel. Alles wat de wereld mij plezier doet, maak ik in poëzie en draag ik aan jou op. en als het voor de hele stad is om te luisteren, is het genoeg dat je me raakt. Niet tevreden hiermee ontploft mijn hart in de borstkas dat eindelijk de reden om te leven heeft gevonden. Iemand was vermist