Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alcione Songtekst: voce me vira a cabeca me tira do serio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alcione - voce me vira a cabeca me tira do serio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van voce me vira a cabeca me tira do serio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alcione! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alcione en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals voce me vira a cabeca me tira do serio .

Origineel

Você me vira a cabeça Me tira do sério Destrói os planos Que um dia eu fiz pra mim Me faz pensar Porque que a vida é assim Eu sempre vou e volto Pros teus braços Você não me quer De verdade No fundo eu sou Sua vaidade Eu vivo seguindo Teus passos Eu sempre estou presa Em teus laços É só você chamar Que eu vou Por que você Não vai embora de vez? Por que não Me liberta dessa paixão? Por quê? Por que você Não diz que não me quer mais? Por que não Deixa livre o meu coração? Mas tem que me prender (Tem!) Tem que seduzir (Tem!) Só pra me deixar Louca por você Só pra ter alguém Que vive sempre ao seu dispor Por um segundo de amor Oh! Oh! Oh! Oh! Mas tem que me prender (Tem!) Tem que seduzir (Tem!) Só pra me deixar Louca por você Só pra ter alguém Que vive sempre ao seu dispor Por um segundo de amor Oh! Oh! Oh! Oh! Você não me quer De verdade No fundo eu sou Tua vaidade Eu vivo seguindo Teus passos Eu sempre estou Presa em teus laços E é só você chamar Que eu vou Por que você Não vai embora de vez? Por que você não vai embora? Por que não Me liberta dessa paixão? Por quê? Por que você Não diz que não me quer mais? Por que não Deixa livre o meu coração?... Mas tem que me prender (Tem!) Tem que seduzir (Tem!) Só pra me deixar Louca por você Só pra ter alguém Que vive sempre ao seu dispor Por um segundo de amor Oh! Oh! Oh! Oh! Mas tem que me prender (Tem!) Tem que seduzir (Tem!) Só pra me deixar Louca por você Só pra ter alguém Que vive sempre ao seu dispor Por um segundo de amor Oh! Oh! Oh! Oh! Mas tem que me prender (Tem!) Tem que seduzir (Tem!) Só pra me deixar Louca por você Só pra ter alguém Que vive sempre ao seu dispor Por um segundo de amor Oh! Oh! Oh! Oh!

 

Vertaling

Je draait mijn hoofd Je maakt me gek. Je vernietigt de plannen Dat ik ooit voor mezelf maakte Het doet me afvragen Waarom het leven zo is Ik kom altijd terug. Naar je armen Je wilt me niet echt Wil je me echt Diep van binnen ben ik Uw ijdelheid Ik volg Uw voetstappen Ik word altijd ingehaald In uw obligaties Alles wat je hoeft te doen is bellen En ik zal gaan Waarom ga je niet Ga je niet voorgoed weg? Waarom ga je niet Bevrijd me van deze passie Waarom doe je dat niet? Waarom ga je niet Zeg niet dat je me niet meer wilt? Waarom ga je niet Laat mijn hart vrij? Maar je moet me vasthouden (Je moet wel!) Je moet verleiden (Gotta!) Alleen om mij Gek op jou Gewoon om iemand te hebben Die altijd op uw wenken bediend wordt Voor een seconde van liefde Oh! Oh! Oh! Oh! Oh! Maar je moet me vasthouden (Gotta!) Gotta seduce (Gotta!) Alleen om mij Gek op jou Gewoon om iemand te hebben Die altijd op uw wenken bediend wordt Voor een seconde van liefde Oh! Oh! Oh! Oh! Je wilt me niet echt Voor echt Diep van binnen ben ik Uw ijdelheid Ik volg Uw voetstappen Ik ben altijd Gevangen in je banden En alles wat je hoeft te doen is bellen En ik zal gaan Waarom ga je niet Ga niet voorgoed weg Waarom ga je niet weg? Waarom ga je niet Bevrijd me van deze passie Waarom doe je dat niet? Waarom ga je niet Zeg niet dat je me niet meer wilt? Waarom ga je niet Laat mijn hart vrij zijn Maar je moet me vasthouden (Je moet!) Je moet verleiden (Gotta!) Alleen om mij Gek op jou Gewoon om iemand te hebben Die altijd op uw wenken bediend wordt Voor een seconde van liefde Oh! Oh! Oh! Oh! Maar je moet me vasthouden (Gotta!) Gotta seduce (Gotta!) Alleen om mij Gek op jou Gewoon om iemand te hebben Die altijd op uw wenken bediend wordt Voor een seconde van liefde Oh! Oh! Oh! Oh! Maar je moet me vasthouden (Gotta!) Gotta seduce (Gotta!) Alleen om mij Gek op jou Gewoon om iemand te hebben Die altijd op uw wenken bediend wordt Voor een seconde van liefde Oh! Oh! Oh! Oh!