Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alecia nugent Songtekst: when it comes down to us it s all up to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alecia nugent - when it comes down to us it s all up to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when it comes down to us it s all up to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alecia nugent! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alecia nugent en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when it comes down to us it s all up to you .

Origineel

Alecia Nugent: Far beyond lonesome at the end of the line Just short of crazy I made up my mind That I'm gonna love you the best that I can You don't have to return it, it's out of my hands Both: I can't make you love me, God knows I've tried These days I'm used to the taste of my pride I've thought it all over and to tell you the truth When it comes down to us It's all up to you Bradley Walker: Maybe you love me, maybe you don't Maybe you'll need me, maybe you'll won't It don't really matter you're a bridge I won't burn I've made my decision, now it's your turn Both: I can't make you love me, God knows I've tried These days I'm used to the taste of my pride I've thought it all over and to tell you the truth When it comes down to us It's all up to you Bradley Walker: I'll love you forever Both: That's all I can do When it comes down to us It's all up to you

 

Vertaling

Alecia Nugent: Ver voorbij eenzaam aan het eind van de lijn Just short of crazy I made up my mind That I'm gonna love you the best that I can Je hoeft het niet terug te geven, het is uit mijn handen Beide: Ik kan niet zorgen dat je van me houdt, God weet dat ik het geprobeerd heb Deze dagen ben ik gewend aan de smaak van mijn trots Ik heb het allemaal overdacht en om je de waarheid te zeggen Als het op ons aankomt is het allemaal aan jou Bradley Walker: Misschien hou je van me, misschien niet Misschien heb je me nodig, misschien ook niet Het maakt niet echt uit je bent een brug die ik niet zal verbranden Ik heb mijn beslissing genomen, nu is het jouw beurt Both: Ik kan niet zorgen dat je van me houdt, God weet dat ik het geprobeerd heb Deze dagen ben ik gewend aan de smaak van mijn trots Ik heb er over nagedacht en om je de waarheid te zeggen Als het op ons aankomt It's all up to you Bradley Walker: I'll love you forever Both: Dat is alles wat ik kan doen Als het op ons aankomt It's all up to you