Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alejandro escovedo Songtekst: pissed off 2 am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alejandro escovedo - pissed off 2 am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pissed off 2 am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alejandro escovedo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alejandro escovedo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pissed off 2 am .

Origineel

Sometimes i come home,. I don't expect too much. The lights are off now. It's only two. How i wish my breath. It didn't hurt so much. Then you'd be up babe. It's only two. Why don't you sleep?. You look as though you need it. The barricades and reasons. They mean nothing to me. Now they mean nothing to me. Well all my friends they laughed,. They laughed at all my jokes. I got one more story,. It's only two. How i wish my tough. Could erase the past. They you'd be up babe. It's only two. Why don't you drink. You look as though you need one. The barricades and reasons. They mean nothing to me,. No, they mean nothing to me. If these were different times. Then you'd be up,. And we'd trade stories. It's only two. Why don't we pretend?. I's all we have between us. The barricades and reasons. They mean nothing to me, now. Why don't you sleep?. You look as though we need it. The barricades and reasons. They mean nothing to me,. Now they mean nothing to me

 

Vertaling

Soms kom ik thuis,. Ik verwacht niet te veel. De lichten zijn nu uit. Het is nog maar twee uur. Hoe ik wens dat mijn adem. niet zo'n pijn deed. Dan zou je wakker zijn, schat. Het is pas twee uur. Waarom ga je niet slapen? Je ziet eruit alsof je het nodig hebt. De barricades en redenen. Ze betekenen niets voor me. Nu betekenen ze niets voor mij. Nou al mijn vrienden lachten. Ze lachten om al mijn grappen. Ik heb nog één verhaal. Het zijn er maar twee. Hoe ik wou dat mijn stoere. Het verleden kon uitwissen. Dan zou jij wakker zijn, schat. Het is maar twee. Waarom drink je niet. Je ziet eruit alsof je er een nodig hebt. De barricades en redenen. Ze betekenen niets voor mij. Nee, ze betekenen niets voor mij. Als dit andere tijden waren. Dan zou je op zijn... En zouden we verhalen uitwisselen. Het zijn er maar twee. Waarom doen we niet alsof? Dat is alles wat er tussen ons is. De barricades en redenen. Ze betekenen niets voor me, nu. Waarom ga je niet slapen? Je ziet eruit alsof we het nodig hebben. De barricades en redenen. Ze betekenen niets voor mij... Nu betekenen ze niets voor me