Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alejandro fernandez Songtekst: paso del norte

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alejandro fernandez - paso del norte ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paso del norte? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alejandro fernandez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alejandro fernandez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paso del norte .

Origineel

Que triste se encuentra El hombre Cuando anda ausente Cuando anda ausente Muy lejos ya de su patria Mayormente si se acuerda De sus padres y su chata ¡ Ay que destino! Para ponerme a llorar Paso del norte Que lejos te vas quedando Tus divisiones De mi se están Alejando Mis padres y mis hermanos Di me se están acordando Ay que destino! Para ponerme a llorar Paso del norte Que lejos te vas quedando Tus divisiones De mi se están Alejando Mis padres y mis hermanos De mi se están acordando Ay que destino! Para ponerme a llorar

 

Vertaling

Hoe triest hij zichzelf vindt Man Als hij afwezig is Als hij afwezig is Ver weg van zijn vaderland Vooral als hij zich herinnert Van zijn ouders en zijn bedpan Oh wat een lot! Om me te laten huilen Ik passeer vanuit het noorden Ik ben zo ver weg dat je zult blijven Uw divisies Ik verlaat mijn ouders en mijn broers en zussen Mijn ouders en mijn broers Zeg dat ze aan mij denken Oh wat een lot! Om me te laten huilen Ik passeer vanuit het noorden Hoe ver blijf je? Uw divisies Ik verlaat mijn ouders en mijn broers en zussen Mijn ouders en mijn broers en zussen Mijn ouders en mijn broers denken aan mij Oh wat een lot! Om me te laten huilen