Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alejandro fernandez Songtekst: rega lame esta noche

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alejandro fernandez - rega lame esta noche ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rega lame esta noche? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alejandro fernandez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alejandro fernandez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rega lame esta noche .

Origineel

Ya no pienso seguir soportando esta vida tan triste De noches tan frías, me están matando No es posible que siga soñando si tu me mentiste Ya no tiene caso estar esperando Esta noche me tiro al olvido, estoy convencido Que es tiempo perdido vivir llorando. Por lo que una vez fue tan mío Y que hoy me ha dejado vacío, solo y suspirando Esta noche digo adiós a mis sufrimientos Buscaré que mi corazón se enamore y sus penas Las tire al viento. No hay reproches ni siquiera resentimiento No mereces ni mi rencor pues no tiene sentido perder el tiempo Ya no pienso seguir soportando esta vida tan triste De noches tan frías, me están matando No es posible que siga soñando si tu me mentiste Ya no tiene caso estar esperando Esta noche me tiro al olvido, estoy convencido Que es tiempo perdido vivir llorando.

 

Vertaling

Ik ga dit trieste leven niet langer pikken Van nachten zo koud, ze vermoorden me Ik kan onmogelijk blijven dromen als je tegen me gelogen hebt Ik kan niet geloven dat ik op je wacht. Vanavond gooi ik mezelf in de vergetelheid, ik ben ervan overtuigd Dat het tijdverspilling is om huilend te leven. Want wat eens zozeer van mij was En dat vandaag me leeg heeft achtergelaten, alleen en zuchtend Vanavond zeg ik vaarwel tegen mijn lijden Ik zal zoeken naar mijn hart om verliefd te worden en zijn verdriet Ik gooi ze in de wind. Geen verwijten of zelfs wrok Je verdient mijn wrok niet eens, want het heeft geen zin tijd te verspillen Ik denk niet dat ik dit trieste leven nog langer kan verdragen. Van nachten zo koud, ze vermoorden me Ik kan niet blijven dromen als je tegen me gelogen hebt Ik kan het niet geloven. Vanavond gooi ik mezelf in de vergetelheid, ik ben ervan overtuigd Dat het verspilde tijd is om te huilen.