Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alejandro lerner Songtekst: cuatro estrofas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alejandro lerner - cuatro estrofas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cuatro estrofas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alejandro lerner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alejandro lerner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cuatro estrofas .

Origineel

No me quedan ms disfraces para actuar No me quedan ms palabras para no llorar No me quedan ms sonrisas para dibujar tanta felicidad que ya no tengo. No me quedan ms poesas para recitar ni tampoco melodas para improvisar No me quedan fantasas para poder soar un poco ms, un poco ms. No me quedan ms bolsillos sin vaciar. No me quedan ms lugares donde poder escapar. Y ahora estoy mucho ms solo que en mi cancin anterior y en mi interior, recuerdos. No me quedan ms estrofas para inventar. No me importa si no rima o si desafino al cantar. Slo un poco ms de fuerzas para imaginar en este mismo lugar, volver a estar de nuevo juntos.

 

Vertaling

Ik heb geen kostuums meer over om te acteren Ik heb geen woorden meer over om me van het huilen te weerhouden Ik heb geen glimlach meer over om te tekenen Zoveel geluk dat ik niet meer heb. Ik heb geen poëzie meer om voor te dragen Geen melodieën meer om te improviseren Ik heb geen fantasieën meer om over te dromen Ik heb geen glimlach meer over om zoveel geluk te tekenen dat ik niet meer heb. Ik heb geen zakken meer over om leeg te maken. Ik heb geen plaatsen meer om naartoe te vluchten. En nu ben ik veel eenzamer dan ik was in mijn laatste liedje vorige En in mij, herinneringen. Ik heb geen strofen meer over om te verzinnen. Het kan me niet schelen dat ik niet rijm of dat ik vals zing. Gewoon een beetje meer kracht om je voor te stellen op deze zelfde plaats, zullen we weer samen zijn. Ik zal weer samen zijn.