Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alejandro lerner Songtekst: despues de ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alejandro lerner - despues de ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van despues de ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alejandro lerner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alejandro lerner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals despues de ti .

Origineel

Yo no me arrepiento de las cosas que he vivido, de los suenos derramados, de las noches de sudor. entre tantas cosas que el camino me ha ensenado no hay pecado ms terrible que no haber sentido amor. qu es lo que pasa, si todavia estoy vivo, todavia respiro? como entregarme de nuevo en cada suspiro despues de ti? Despues de ti ya no hay nada ya no queda mas nada, nada de nada. despues de ti es el olvido un recuerdo perdido, nada de nada. como voy a llenar este espacio vacio despus de ti? cmo vivir despus de ti? Dejar que el tiempo cure todas las heridas, y aunque queme por dentro se que voy a renacer. cuando el cielo llora, nunca nadie le pregunta donde duele?, porque llueve?, porque deja de llover? que es lo que pasa si todava estoy vivo, todavia respiro? como entregarme en cada nuevo suspiro despues de ti? despues de ti ya no hay nada, ya no queda mas nada, nada de nada. despues de ti es el olvido un recuerdo perdido, nada de nada. De vez en cuando tengo frio y le pregunto a mi destino como entregarme en cada nuevo suspiro despues de ti?

 

Vertaling

Ik heb er geen spijt van Van de dingen die ik heb meegemaakt, van de dromen die ik heb uitgestort, van de nachten van zweet. tussen zoveel dingen die de Ik heb geleerd van de weg er is geen zonde vreselijker Ik heb nog nooit liefde gevoeld. wat er aan de hand is, als ik nog leef, nog ademhaal? hoe mezelf weer te geven In elke zucht na jou? Na jou is er niets meer over Er is niets meer over, helemaal niets. Na jou is het de vergetelheid Een verloren herinnering, helemaal niets. Hoe ga ik deze lege ruimte vullen Ik zal de enige zijn die overblijft na jou? Hoe kan ik leven na jou? Laat de tijd Ik laat de tijd alle wonden helen, En zelfs als het van binnen brandt Ik weet dat ik herboren zal worden. als de hemel huilt, vraagt niemand ooit waar doet het pijn, waarom regent het, Waarom stopt het met regenen? Wat is er aan de hand als ik nog leef, Adem ik nog? Hoe geef ik mezelf in elke Na jou, na jou is er niets Na jou is er niets meer over, Er is niets meer over, helemaal niets. Na jou is het de vergetelheid Een verloren herinnering, helemaal niets. Ik heb het koud van tijd tot tijd en ik vraag mijn lot hoe mezelf te geven in elke nieuwe zucht na jou?