Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alejandro sanz Songtekst: tu corazon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alejandro sanz - tu corazon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tu corazon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alejandro sanz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alejandro sanz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tu corazon .

Origineel

Qué sensación tan extraña Aquella que sentí Al escuchar tu corazón Que falsedad la que engaña A todos en aquel viejo salón Por eso yo ya no se Qué voy a hacer sin tu amor Si no puedo escapar de esta llama que incendia mi cuerpo Yo ya no intento descubrir qué pasará Si prefiero morir que aguantar lo que siento Todo lo que yo llevo lo llevo por dentro Qué sensación tan extraña Llegó sin avisar Y acorraló mi corazón Qué escondes dentro de tu alma? Que me hace alucinar Y hasta perder la razón Por eso yo ya no sé qué voy a hacer sin tu amor Si no puedo escapar de esta llama que incendia mi cuerpo Yo ya no intento descubrir qué pasará Pues prefiero morir que aguantar lo que siento Todo lo que yo lo llevo por dentro Y grito a voces que te quiero Que me condenen a 100 años Que me destierren, si te beso Que me castigue Dios si peco (ay! si peco) Y grito a voces que te quiero! Que me condenen a 100 años Que me destierren, si te beso Que me castigue Dios si peco (ay! si peco) Y grito a voces que te quiero! Qué angustia siento en el alma Pues tengo que escuchar Cuando enverdad quiero gritar Qué misteriosa la calma Se oculta en el umbral De mi ansiedad Por eso yo ya no se qué voy a hacer (ya no sé que voy a hacer) Sin tu amor (sin tu amor) Si no puedo escapar de esta llama que incendia mi cuerpo (mi cuerpo) Yo ya no intento descubrir qué pasará Si prefiero morir que aguantar lo que siento Todo lo que yo llevo lo llevo por dentro Que me condenen a 100 años Que me destierren si te beso Que me castigue Dios si peco Y grito a voces que te quiero! Que me condenen a 100 años Que me destierren si te beso Que me castigue (Ay que me castigue!) Dios si peco Y grito a voces que te quiero!

 

Vertaling

Wat een vreemd gevoel Degene die ik voelde Luisteren naar je hart Wat een leugen die bedriegt Iedereen in die oude kamer Dat is waarom ik het niet meer weet. Wat moet ik doen zonder jouw liefde Als ik niet kan ontsnappen aan deze vlam die mijn lichaam in brand zet Ik probeer niet langer uit te zoeken wat er zal gebeuren Als ik liever sterf dan te verdragen wat ik voel Alles wat ik draag zit binnen in mij Wat een vreemd gevoel Het kwam zonder waarschuwing En mijn hart in het nauw gedreven Wat verberg je in je ziel? Dat doet me hallucineren En zelfs mijn verstand verliezen Daarom weet ik niet wat ik moet doen zonder jouw liefde. Als ik niet kan ontsnappen aan deze vlam die mijn lichaam in brand zet Ik probeer niet langer uit te zoeken wat er zal gebeuren Ik sterf liever dan te moeten verdragen wat ik voel Alles wat ik in me draag En ik schreeuw hardop dat ik van je hou Dat ze me veroordelen tot 100 jaar Ik zal verbannen worden als ik je kus Ik zal gestraft worden door God als ik zondig (oh! als ik zondig) En ik roep uit dat ik van je hou! Moge ik veroordeeld worden tot 100 jaar Mag ik verbannen worden, als ik je kus Moge God mij straffen als ik zondig. En ik roep uit dat ik van je hou! Wat een angst voel ik in mijn ziel Ik moet luisteren Als ik echt wil schreeuwen Wat een mysterieuze rust Is verborgen in de drempel Van mijn angst Daarom weet ik niet wat ik ga doen. Zonder jouw liefde. Als ik niet kan ontsnappen aan deze vlam die mijn lichaam in brand zet (mijn lichaam) Ik probeer niet uit te zoeken wat er gaat gebeuren Als ik liever sterf dan te verdragen hoe ik me voel Alles wat ik draag zit binnen in mij Ik zal veroordeeld worden tot 100 jaar Ik zal verbannen worden als ik je kus Ik zal gestraft worden door God als ik zondig. En ik schreeuw hardop dat ik van je hou! Ik zal veroordeeld worden tot 100 jaar Ik zal verbannen worden als ik je kus Mag ik gestraft worden? Oh, mag ik gestraft worden! God, als ik zondig En ik schreeuw hardop dat ik van je hou!