Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aleksander with Songtekst: other side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aleksander with - other side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van other side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aleksander with! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aleksander with en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals other side .

Origineel

look at my eyes you are the first to see me cry look at my hands you know i used to lift them high look at my feet be the first to see me fall the first to see me fall look at my knees as i get down on the floor look at me bleed now that my dignity is gone look at my back you are the first to see me fall the first to see me fall Am I really what you idolize? do you want to see me feel me find the man behind the lies do you really want to look inside do you want to know what is on the other side hold my hand you are the first to see me broke hear my breathe feels like i am about to choke feel my fear be the first to see me fall the first to see me fall

 

Vertaling

kijk in mijn ogen jij bent de eerste die me ziet huilen Kijk naar mijn handen. je weet dat ik ze altijd hoog optilde Kijk naar mijn voeten. wees de eerste die me ziet vallen de eerste die me ziet vallen Kijk naar mijn knieën. als ik op de vloer ga liggen. Kijk hoe ik bloed. nu dat mijn waardigheid weg is. Kijk naar mijn rug. Jij bent de eerste die me ziet vallen. de eerste die me ziet vallen. Ben ik echt wat je verafgoodt? wil je me zien me voelen de man achter de leugens vinden wil je echt naar binnen kijken wil je weten wat er aan de andere kant is mijn hand vasthouden jij bent de eerste die me gebroken ziet hoor mijn ademhaling het voelt alsof ik ga stikken voel mijn angst wees de eerste die me ziet vallen de eerste die me ziet vallen