Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alesana Songtekst: daggers speak louder than words

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alesana - daggers speak louder than words ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daggers speak louder than words? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alesana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alesana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daggers speak louder than words .

Origineel

Eyes open to splattered blood. cold tile mocks me as I arise to find the knife is still in my back. shifting thoughts now slow with venom. take me as I stagger...is this all we were worth?. I've lost you for good without regret. your once gentle words are bleeding from my eyes. screams of terror now fill my every breath. I know you'll rue the day you ever met me. I'll lay you down to sleep when sorrow will bury the blade hilt deep. you know I would have died for you. now I'm forced to choose between a life of revenge or regret. as I thirst for vengeance, my heart struggles to come to grips. why would you leave me to die, turn, and walk away?. alone, you stood so still as you watched me break. did it now kill you too? what has led you to the dagger my friend?. you know I would have died for you. now I'm forced to choose between a life of revenge or regret. as I thirst for vengeance, my heart struggles to come to grips. why would you leave me to die, turn, and walk away?. my revenge is made so clear midst cold tears left with the betrayed. I'll see that you never forget this. I will hunt you down like a dog. lies could never disguise what I saw behind me in you. remembering times we have shared my friend for life is gone. we'll let the embers serve as the only memory of last days, so long ago. why would you leave me to die, turn, and walk away?. why would you leave me to die after you had buried the dagger hilt deep?. you're dead to me. I would have died for you. now I'm forced to choose between a life of revenge or regret. as I thirst for vengeance, my heart struggles to come to grips. why would you leave me to die, turn, and walk away?. you're dead to me

 

Vertaling

Ogen open voor spattend bloed. Koude tegel bespot me als ik opsta om te zien dat het mes nog in mijn rug zit. Veranderende gedachten nu traag met gif. Neem me mee als ik wankel... Is dit alles wat we waard waren? Ik ben je voorgoed kwijt, zonder spijt. Je eens zo zachte woorden bloeden uit mijn ogen. Schreeuwen van angst vullen nu mijn elke ademtocht. Ik weet dat je de dag berouwt dat je me ooit ontmoet hebt. Ik leg je neer om te slapen als verdriet het heft diep zal begraven. Je weet dat ik voor je zou zijn gestorven. Nu ben ik gedwongen te kiezen tussen een leven van wraak of spijt. Terwijl ik dorst naar wraak, worstelt mijn hart om het te bevatten. Waarom zou je me laten sterven, je omdraaien en weglopen? Alleen, je stond zo stil toen je me zag breken. Heeft het jou nu ook gedood? Wat heeft jou naar de dolk geleid, mijn vriend? Je weet dat ik voor jou zou zijn gestorven. Nu ben ik gedwongen te kiezen tussen een leven vol wraak of spijt. Terwijl ik dorst naar wraak, worstelt mijn hart om er grip op te krijgen. Waarom zou je me laten sterven, omdraaien en weglopen? Mijn wraak is zo duidelijk gemaakt in de koude tranen die achterblijven bij de verradene. Ik zal ervoor zorgen dat je dit nooit vergeet. Ik zal je opjagen als een hond. Leugens kunnen nooit verhullen wat ik in je zag. Herinneringen aan de tijd die we deelden, mijn vriend voor het leven is weg. We zullen de sintels laten dienen als de enige herinnering aan de laatste dagen, zo lang geleden. Waarom zou je me laten sterven, omdraaien en weglopen? Waarom zou je me laten sterven nadat je het dolk gevest diep had begraven? Je bent dood voor mij. Ik zou voor je gestorven zijn. Nu moet ik kiezen tussen een leven vol wraak of spijt. Terwijl ik dorst naar wraak, worstelt mijn hart om het onder controle te krijgen. Waarom zou je me laten sterven, omdraaien en weglopen? Je bent dood voor me.