Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alesana Songtekst: early morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alesana - early morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van early morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alesana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alesana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals early morning .

Origineel

Last night I forgot How the sound of your voice Whispered sweet, goodbyes Your eyes, left to die [Incomprehensible] understand why Why not one more night One last kiss goodbye My sweet love tonight I hope the stars Still spell out your name Where you are Kiss my closing eyes Help me sleep Without you, I'm so lost Tonight I cry, tell me why I can't live without Your warm embrace Why not one more night One last kiss goodbye My sweet love tonight I hope the stars Still spell out your name Where you are I close my eyes and You are everything I see Goodbye Goodbye to you my love I won't forget you I'll see you soon Goodbye my love Goodbye to you my love I won't forget you Bye, bye love

 

Vertaling

Gisteravond vergat ik Hoe het geluid van je stem zoet afscheid fluisterde Je ogen, achtergelaten om te sterven [Onbegrijpelijk] begrijp waarom Waarom niet nog een nacht Een laatste afscheidskus Mijn lieve liefde vanavond Ik hoop dat de sterren nog steeds je naam spellen Waar je bent Kus mijn sluitende ogen Help me slapen Zonder jou, ben ik zo verloren Vannacht huil ik, vertel me waarom ik niet kan leven zonder Jouw warme omhelzing Waarom niet nog één nacht Een laatste afscheidskus Mijn lieve liefde vannacht Ik hoop dat de sterren nog steeds jouw naam spellen Waar je bent Ik sluit mijn ogen en jij bent alles wat ik zie Vaarwel Vaarwel aan jou mijn liefde Ik zal je niet vergeten Ik zal je snel weer zien Vaarwel mijn liefste Vaarwel, mijn liefste Ik zal je niet vergeten Dag, dag liefde