Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alesana Songtekst: goodbye, goodnight, for good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alesana - goodbye, goodnight, for good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goodbye, goodnight, for good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alesana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alesana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goodbye, goodnight, for good .

Origineel

Help me to sleep.... Jealousy rears its ugly head. I won't forget the things you said before you turned. your back. Goodbye, goodnight, for good...remember my face when. you feel the pain. Say goodbye.... Now I'll fight with my eyes closed for the things I've. let go. Sweet breath escapes...choke on the lies that were. your last goodbye. Hear my voice as you sleep.... Sleep tight, goodnight...choke on the lies that were. your last goodbye. Goodbye helps me to sleep without your memories. And my shattered dreams collect dust on what used to. be a lie. It haunts me no more and now you're gone, you've left. me alone. I wasn't wrong to feel this way inside so goodbye,. goodnight, for good. Now I'll fight with my eyes closed for the things I've. let go. Sweet breath escapes...choke on the lies that were. your last goodbye. Hear my voice as you sleep.... Sleep tight, goodnight...choke on the lies that were. your last.... I find pleasure in the taste of your decay. I anxiously watch you fade away. I can't explain what's happening inside of me. I refuse to fight you anymore. All I know is I have to make sure...make sure you. never wake up again. Soft flesh gives way to trembling hand.... . LostxBoy

 

Vertaling

Help me om te slapen.... Jaloezie steekt zijn lelijke kop op. Ik zal de dingen niet vergeten die je zei voordat je je rug toekeerde. Vaarwel, welterusten, voor altijd... denk aan mijn gezicht als je de pijn voelt. Zeg vaarwel... Nu zal ik met mijn ogen dicht vechten voor de dingen die ik heb losgelaten. Zoete adem ontsnapt... Stik in de leugens die je laatste vaarwel waren. Hoor mijn stem als je slaapt .... Slaap zacht, welterusten... Verstik in de leugens die je laatste vaarwel waren. Vaarwel helpt me om te slapen zonder jouw herinneringen. En mijn gebroken dromen verzamelen stof op wat ooit een leugen was. Het achtervolgt me niet meer en nu je weg bent, heb je me alleen gelaten. Ik was niet verkeerd om me zo te voelen van binnen, dus vaarwel, welterusten, voor altijd. Nu zal ik met mijn ogen dicht vechten voor de dingen die ik heb losgelaten. Zoete adem ontsnapt... Stik in de leugens die je laatste vaarwel waren. Hoor mijn stem als je slaapt... Slaap zacht, welterusten... Verstik in de leugens die jouw laatste waren... Ik vind plezier in de smaak van je verval. Ik kijk angstig toe hoe je vervaagt. Ik kan niet uitleggen wat er in mij gebeurt. Ik weiger nog langer tegen je te vechten. Alles wat ik weet is dat ik ervoor moet zorgen... dat je nooit meer wakker wordt. Zacht vlees maakt plaats voor trillende hand.... . LostxBoy