Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alesana Songtekst: in her tomb by the sounding sea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alesana - in her tomb by the sounding sea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in her tomb by the sounding sea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alesana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alesana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in her tomb by the sounding sea .

Origineel

So I'm thinking we shouldn't be here. Just run away from here with no bet of comming back. We can stay away forever. And I wish love will be all we have and,. I will save your life. It's happening again, it's happening again. I won't watch you die. It's happening again, it's happening again. I can see it's not the first time. You have come and taken her from me. Let me show you it's not the last time. Or the way you said you'd pray. You took her once. Shame on you. Oh. You took her twice. Shame on me. Whisper softly. And tell me that you love me. I will save you. I don't know what to do. Please forgive me. And know that I am sorry. I will save you. I don't know what to do. Took her, said I left for me. (save you). I'm falling apart. Do you realize it's over. There's no chance of leaving here alive. It'll be like what I'm saying. Where they may, you can't survive. You took her once. Shame on you. Oh. You took her twice. Shame on me. Whisper softly. And tell me that you love me. I will save you. I don't know what to do. Please forgive me. And know that I am sorry. I will save you. I don't know what to do. Took her, said I left for me. (save you). I've lost it all. I'm falling apart. You will kill my heart. (im falling apart). I don't know where to start. I don't want to go. It's happening again, it's happening again. But I cant let it show. I'll be with her again, together to the end. If I have to go. It's happening again, it's happening again. I'll be damned if I'm alone. I'll be with her again. Whisper softly. And tell me that you love me. I will save you. I don't know what to do. Please forgive me. And know that I am sorry. I will save you. I don't know what to do. Took her, said I left for me. (save you). I'm falling apart. I've lost it all

 

Vertaling

Dus ik denk dat we hier niet moeten zijn. Gewoon weglopen van hier zonder te wedden dat we terugkomen. We kunnen voor altijd wegblijven. En ik wens dat liefde alles zal zijn wat we hebben... Ik zal je leven redden. Het gebeurt weer, het gebeurt weer. Ik zal niet toekijken hoe je sterft. Het gebeurt weer, het gebeurt weer. Ik kan zien dat het niet de eerste keer is. Je bent gekomen en hebt haar van me afgenomen. Laat me je tonen dat het niet de laatste keer is. Of de manier waarop je zei dat je zou bidden. Je hebt haar één keer meegenomen. Schaam je. Oh. Je nam haar twee keer. Ik schaam me. Fluister zachtjes. En zeg me dat je van me houdt. Ik zal je redden. Ik weet niet wat ik moet doen. Vergeef me alsjeblieft. En weet dat het me spijt. Ik zal je redden. Ik weet niet wat ik moet doen. Nam haar mee, zei dat ik wegging voor mij. (red je). Ik val uit elkaar. Realiseer je je dat het voorbij is. Er is geen kans om hier levend weg te komen. Het zal zijn als wat ik zeg. Waar zij mogen, kun jij niet overleven. Je nam haar een keer. Schaam je. Oh. Je nam haar twee keer. Ik schaam me. Fluister zachtjes. En zeg me dat je van me houdt. Ik zal je redden. Ik weet niet wat ik moet doen. Vergeef me alsjeblieft. En weet dat het me spijt. Ik zal je redden. Ik weet niet wat ik moet doen. Nam haar mee, zei dat ik wegging voor mij. (red je). Ik heb het allemaal verloren. Ik val uit elkaar. U zult mijn hart doden. (im falling apart). Ik weet niet waar te beginnen. Ik wil niet gaan. Het gebeurt weer, het gebeurt weer. Maar ik kan het niet laten merken. Ik zal weer bij haar zijn, samen tot het einde. Als ik moet gaan. Het gebeurt weer, het gebeurt weer. Ik zal verdoemd zijn als ik alleen ben. Ik zal weer bij haar zijn. Fluister zachtjes. En zeg me dat je van me houdt. Ik zal je redden. Ik weet niet wat ik moet doen. Vergeef me alsjeblieft. En weet dat het me spijt. Ik zal je redden. Ik weet niet wat ik moet doen. Nam haar mee, zei dat ik wegging voor mij. (red je). Ik val uit elkaar. Ik heb het allemaal verloren.