Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alesana Songtekst: the lover

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alesana - the lover ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the lover? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alesana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alesana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the lover .

Origineel

Is it her, could it be, should my eyes believe what they see. If you are who I think you are. I might lose my mind. Just a kiss, from her lips. And I would simply fall to this. The way her hips swing back and forth. I've got butterflies. Dead girls don't just appear out thin air. But I am there, tell to her, sere to sere stair. Please don't hate me for what I've done. Run away with me, I'll be everything you need. Such a prettiest screams to make. Take my hand, take my breath away. What if my heart breaks to sand. (take my breath away). Just a scent, of her skin. Unlocks forbidden memories. Your smiles break the fragile hand. I've got butterflies. Dead girls don't just appear out thin air. But I am there, tell to her, sere to sere stair. Please don't hate me for what I've done. Run away with me, I'll be everything you need. Such a prettiest screams to make. Take my hand, take my breath away. What if my heart breaks to sand. I'll be your anchor, I'll be your lover. I'll be your anchor, I'll be your lover. And then your heart is solid gold. I'll bear my soul to you now. Please don't hate me for what I've done. Run away with me, I'll be everything you need. Such a prettiest screams to make. Take my hand, take my breath away. I can't loose you again.... I can't loose you again.... I can't loose you again.... I'm not that (I get lost). I'll never lush you down. I'll never lush you down. I'll never lush you down. Angel

 

Vertaling

Is zij het, zou het kunnen, moeten mijn ogen geloven wat ze zien. Als je bent wie ik denk dat je bent. Ik zou mijn verstand kunnen verliezen. Slechts een kus, van haar lippen. En ik zou hier gewoon op vallen. De manier waarop haar heupen heen en weer zwaaien. Ik heb vlinders. Dode meisjes verschijnen niet zomaar uit het niets. Maar ik ben er, vertel het haar, sere naar sere trap. Haat me alsjeblieft niet om wat ik heb gedaan. Loop weg met mij, ik zal alles zijn wat je nodig hebt. Zo'n mooiste schreeuw om te maken. Neem mijn hand, neem mijn adem weg. Wat als mijn hart breekt tot zand. (take my breath away). Slechts een geur, van haar huid. Ontgrendelt verboden herinneringen. Je glimlach breekt de breekbare hand. Ik heb vlinders. Dode meisjes verschijnen niet zomaar uit het niets. Maar ik ben er, vertel aan haar, sere aan sere trap. Haat me alsjeblieft niet om wat ik heb gedaan. Loop weg met mij, ik zal alles zijn wat je nodig hebt. Zo'n mooiste schreeuw om te maken. Neem mijn hand, neem mijn adem weg. Wat als mijn hart breekt tot zand. Ik zal je anker zijn, ik zal je minnaar zijn. Ik zal je anker zijn, ik zal je minnaar zijn. En dan is je hart massief goud. Ik zal mijn ziel nu voor je dragen. Haat me alsjeblieft niet om wat ik gedaan heb. Loop met me weg, ik zal alles zijn wat je nodig hebt. Zo'n mooie gil te maken. Neem mijn hand, neem mijn adem weg. Ik kan je niet meer verliezen .... Ik kan je niet meer verliezen.... Ik kan je niet meer verliezen.... Dat ben ik niet. Ik raak je kwijt. Ik zal je nooit naar beneden halen. Ik zal je nooit versieren. Ik zal je nooit versieren. Angel