Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alesana Songtekst: tilting the hourglass

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alesana - tilting the hourglass ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tilting the hourglass? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alesana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alesana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tilting the hourglass .

Origineel

you take my breathe away. but I'll never taste your lips. as fate keeps me locked away. I must close my eyes to see your face. emptiness has darkened my eyes. as I hopelessly beg for my life to end. tell me why.. my iron eyes tell the tale. heroes always pay in their blood. I can be only this. I see the fear growing in their lost eyes. my purpose is so clear I am the ax. I am the ax and this is why I must not fear the end. and when I'm gone will you forget me?. pen wears its steady course across the page. resigned to it's designs to take the hive. emptiness has darkened my eyes. as I hopelessly bed for my life to end. tell me why. I wish I could make you see, I wish I could make you see through the pain. through the end, I wish I could make you see the greater purpose that I have to serve. no one else will fight no-one else will fight so I must. my iron eyes tell the tale. heroes always pay in their blood. I can be only this. I see the fear growing in there

 

Vertaling

Je ontneemt me de adem. Maar ik zal nooit je lippen proeven. Het lot houdt me opgesloten. Ik moet mijn ogen sluiten om je gezicht te zien. Leegte heeft mijn ogen verduisterd. Terwijl ik hopeloos smeek om mijn leven te beëindigen. Vertel me waarom. Mijn ijzeren ogen vertellen het verhaal. Helden betalen altijd in hun bloed. Ik kan alleen dit zijn. Ik zie de angst groeien in hun verloren ogen. Mijn doel is zo duidelijk ik ben de bijl. Ik ben de bijl en daarom moet ik het einde niet vrezen. En als ik er niet meer ben, vergeet je me dan? De pen volgt z'n vaste weg over de pagina. Berustend in z'n plannen om de korf in te nemen. Leegte heeft m'n ogen verduisterd. Terwijl ik hopeloos wacht op het einde van m'n leven... vertel me waarom. Ik wou dat ik je kon laten zien, dat ik je door de pijn heen kon laten kijken. Door het einde heen, ik wou dat ik je het grotere doel kon laten zien dat ik moet dienen. Niemand anders wil vechten, niemand anders wil vechten, dus moet ik wel. Mijn ijzeren ogen vertellen het verhaal. Helden betalen altijd in hun bloed. Ik kan alleen dit zijn. Ik zie de angst groeien daarbinnen.