Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alesha dixon Songtekst: on top

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alesha dixon - on top ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on top? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alesha dixon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alesha dixon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on top .

Origineel

Jeans and a t-shirt, that's what you prefer Heineken kinda kinda guy, I do my research But every time I see you, you're sipping grey goose And I see that new Prada shirt, Mister GQ Who you tryna impress, impress me Ooh I love it, ooh I love it, so sexy All dressed up, now undress me Oh I look so good on ya You thought I was hot before Lights, camera press record Wait til we, wait til we hit the floor Ooh we so look good CHORUS: I'm your cherry on top, when I met you, you were hot Now you're such a superstar Boy I'm on the A-list, I'll make you famous. I'm your cherry on top, make you wanna tie the knot You know I can make you rock Yeah I got the magic 'cause I'm the baddest Lemme, lemme get on top You like your cars loud, you like 'em worn out You say you'd rather watch the game at your boys house But when you come around me, I hop in your bugati End up at the club, on the floor where you found me Who you tryna impress, impress me Ooh I love it, ooh I love it, so sexy All dressed up, now undress me Oh I look so good on ya You thought I was hot before Lights, camera press record Wait til we, wait til we hit the floor Ooh we so look good [CHORUS] Lemme, lemme get on top If you got the cake, I got the icing Just hop in the plane baby, I'll do the flying Push the throttle up, look at how much I scream Throw me on the top, I'll make your life so exciting [CHORUS]

 

Vertaling

Jeans en een t-shirt, dat is wat je verkiest. Een soort Heineken man, ik doe mijn onderzoek Maar elke keer als ik je zie, drink je Grey Goose En ik zie dat nieuwe Prada shirt, Mister GQ Who you tryna impress, impress me Ooh I love it, ooh I love it, so sexy Helemaal opgedoft, kleed me nu uit Oh ik zie er zo goed uit bij jou You thought I was hot before Lichten, camera, druk op opname Wacht tot we, wacht tot we de vloer raken Ooh we so look good CHORUS: Ik ben je kers op de top, toen ik je ontmoette, was je hot Now you're such a superstar Boy I'm on the A-list, I'll make you famous. I'm your cherry on top, make you wanna tie the knot You know I can make you rock Yeah I got the magic 'cause I'm the baddest Lemme, lemme get on top Je houdt van luide auto's, je houdt ervan als ze versleten zijn Je zegt dat je liever naar de wedstrijd kijkt in je jongens huis Maar als je bij mij in de buurt komt, spring ik in je bugati Eindig in de club, op de vloer waar je me gevonden hebt Who you tryna impress, impress me Ooh I love it, ooh I love it, so sexy Helemaal opgedoft, kleed me nu uit Oh I look so good on ya You thought I was hot before Lichten, camera, druk op opname Wacht tot we, wacht tot we de vloer raken Ooh we so look good [CHORUS] Lemme, lemme get on top If you got the cake, I got the icing Just hop in the plane baby, I'll do do the flying Push the throttle up, look at how much I scream Gooi me op de top, Ik maak je leven zo spannend [CHORUS]