Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alessia cara Songtekst: overdose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alessia cara - overdose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van overdose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alessia cara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alessia cara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals overdose .

Origineel

[Chorus] Oh and I overdose Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, and you bring me down, down [Verse 1] I'm trying not to take too much I'm in over my head Over love, boy I over trust Give me the chance to pick up the pieces you left me in Why did I let you in? Overzealous, I'm over this Oh I'm over us Over and over I let you under my skin and it's over I promise never again you'd come over Something takes over me I can't control this hallucinogen [Chorus] Oh and I overdose Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, and you bring me down Oh and I overdose Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, and you bring me down [Verse 2] We fight, we laugh Detox, rehab Letting go of what we had Ohh, ooh ooh ooh ooh Over trying Over lies Over crying Over-traumatized Over-worked and moreover I'm done Over and over I'm falling under your spell, call me over I'm runnin' back to this hell you come over And didn't you say we were through? Why can't I get over you? [Chorus] Oh and I overdose Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, and you bring me down Oh and I overdose Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, and you bring me down [Bridge] Boy I come crashing, crashing Down from the high and wondering, wondering Wondering why this ain't over Let it just be over Sobering thoughts taking over my mind [Chorus] Oh and I overdose Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, and you bring me down Oh and I overdose Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, and you bring me down

 

Vertaling

[refrein] Oh en ik neem een overdosis Jongen ik wil van deze achtbaan af Je brengt me high alleen maar om me naar beneden te brengen Oh, en jij brengt me naar beneden, down [Verse 1] I'm trying not to take too much I'm in over my head Over love, boy I over trust Give me the chance to pick up the pieces you left me in Why did I let you in? Overijverig, ik ben hier overheen Oh ik ben over ons heen Over en uit Ik liet je onder mijn huid en het is voorbij Ik beloofde dat je nooit meer zou langskomen Iets neemt me over I can't control this hallucinogen [Chorus] Oh en ik neem een overdosis Jongen ik wil van deze achtbaan af Je brengt me high alleen maar om me naar beneden te brengen Oh, en jij brengt me naar beneden Oh en ik overdosis Jongen ik wil van deze achtbaan af Je brengt me high alleen maar om me naar beneden te brengen Oh, en jij brengt me naar beneden [Verse 2] We vechten, we lachen Detox, rehab Letting go of what we had Ohh, ooh ooh ooh ooh Over proberen Over leugens Over huilen Over getraumatiseerd Overwerkt en bovendien ben ik er klaar mee Over en uit Ik raak in de ban van je, roep me over Ik ren terug naar deze hel waar jij overheen komt En zei je niet dat we klaar waren? Why can't I get over you? [Chorus] Oh en ik neem een overdosis Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, en jij brengt me naar beneden Oh en ik overdosis Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, en jij brengt me naar beneden [Bridge] Boy I come crashing, crashing Down from the high and wondering, wondering Afvragend waarom dit nog niet over is Laat het gewoon over zijn Nuchtere gedachten nemen mijn geest over [Chorus] Oh en ik overdosis Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, en jij brengt me naar beneden Oh and I overdose Boy I want off this roller coaster You take me high just to bring me down Oh, and you bring me down