Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alex adams Songtekst: lola

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alex adams - lola ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lola? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alex adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alex adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lola .

Origineel

Lola When you look at me that way Makes me wanna walk away from you, from you, from you, I see an evil in your eye When your tears were running dry Who knew, who knew, who knew, Tastes so guilty on your tongue you cant hide from what you've done Coz you friends, don't pretend, don't pretend Don't you tell me how he got his way I've got nothing more to say Again, again, again Now I'm singing Lola, Lola, Lola Lola, lola, Lola Stay another day See people told me it was true I just couldn't defend you No more, no more, no more No you won't be laughing in my face My medicine you will taste Not yours, not yours, not yours Feel so guilty on your own Tryna blame me with that tone to your Friends don't pretend, don't pretend You can see me tryna shout it out All you do is pull that frown Again, again, not again Still i'm singing Lola, Lola, Lola Lola, lola, Lola Stay another day There's a hole In the place, where you stay Said it all, but I know There's a way Be my girl Be my girl But now I'm singing Lola, Lola, Lola Lola, lola, Lola Stay another day Won't you stay another day Be my girl!

 

Vertaling

Lola Als je zo naar me kijkt wil ik van je weglopen, van je weglopen, van je weglopen, Ik zie een kwaad in je ogen Toen je tranen opdroogden Wie wist, wie wist, wie wist, Smaakt zo schuldig op je tong Je kunt je niet verbergen voor wat je hebt gedaan. Want je vrienden, doe niet alsof, doe niet alsof Vertel me niet hoe hij zijn zin heeft gekregen Ik heb niets meer te zeggen Opnieuw, opnieuw, opnieuw Nu zing ik Lola, Lola, Lola Lola, lola, Lola Blijf nog een dag Zie je mensen vertelden me dat het waar was Ik kon je gewoon niet meer verdedigen Niet meer, niet meer, niet meer Nee, je zult niet meer in mijn gezicht lachen Mijn medicijn zal je proeven Niet het jouwe, niet het jouwe, niet het jouwe Voel je zo schuldig in je eentje Je probeert mij de schuld te geven met die toon naar je vrienden. Doe niet alsof, doe niet alsof. Je kunt zien dat ik het probeer uit te schreeuwen Alles wat je doet is die frons trekken Opnieuw, opnieuw, niet opnieuw Nog steeds zing ik Lola, Lola, Lola Lola, lola, Lola Blijf nog een dag There's a hole In the place, where you stay Zei het allemaal, maar ik weet There's a way Wees mijn meisje Wees mijn meisje Maar nu zing ik Lola, Lola, Lola Lola, lola, Lola Blijf nog een dag Wil je niet nog een dag blijven Wees mijn meisje!