Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alex campos Songtekst: damelo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alex campos - damelo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van damelo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alex campos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alex campos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals damelo .

Origineel

dime una cosa , dime solo una que las horas pasan y se han vuelto ya minutos , que los tiempos pasan y los sueos cambian , que los nios lloran mientras otro esta de rumba. dime una cosa , dime solo una dime que sin Dios no paracen sino difuntos son como las olas que se lleva el viento , como aquella pluma que perdida esta en cielo. dime una cosa dime solo una: se que no soy nada sin tu amor no esta en mi rumbo coro

 

Vertaling

vertel me een ding, vertel me maar een ding dat de uren voorbijgaan en het minuten zijn geworden Ik heb lang op je gewacht. en dromen veranderen, dat kinderen huilen Ik ben al een lange tijd in de wereld En ik ben op een rumba geweest. Ik moet je een ding vertellen, vertel me gewoon een ding Ik ben al een lange tijd in de wereld Ik ben al een lange tijd in de wereld Ik ben als de golven die de wind wegdrijft Ik ben zo'n veer Ik ben verdwaald in de lucht. vertel me een ding vertel me een ding slechts één: ik weet dat ik niets ben Ik ben niets zonder jouw liefde Ik ben niet op mijn koers refrein