Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alex e alessandro Songtekst: olhos no horizonte

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alex e alessandro - olhos no horizonte ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van olhos no horizonte? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alex e alessandro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alex e alessandro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals olhos no horizonte .

Origineel

Olhos no horizonte.... Com os olhos no horizonte. tão perdidos tão distantes. procuro não lembrar. Do momento da partida melhor. parti de uma vida que. ficou pra traz. Qualquer tempo qualquer estação,. sempre em busca de. emoção numa arena.. Laço forte sou peão. mais o fraco coração me condena. (refrão 2x). Baby eu estou aqui. Longe de casa e de você. O coração já não agüenta. Quero te ver. Cavalguei com a solidão,. quis domar o coração fui a. lona.. Pois a fera da paixão,. laço não se cura não, ninguém. doma.. A distancia é tão cruel,. a saudade faz doer no meu. peito.. Pensamento deu lugar. pra vontade de voltar não tem. jeito.... Baby eu estou aqui. Longe de casa e de você. O coração já não agüenta. Quero te ver. (by/ Elaine)

 

Vertaling

Ogen op de horizon.... Met mijn ogen op de horizon gericht. Zo verloren, zo ver weg. Ik probeer het me niet te herinneren. Van het moment van vertrek beter. van een leven dat. werd achtergelaten. Elk moment, elk seizoen,. altijd op zoek naar. emotie in een arena. Ik ben een sterke knoop, maar mijn zwakke hart veroordeelt me. (2x refrein). Schatje, ik ben hier. Ver van huis en van jou. Mijn hart kan het niet meer aan. Ik wil je zien. Ik reed met de eenzaamheid,. ik wilde het hart temmen,. ik ging naar het... canvas... Omdat het beest van passie... geen lasso kan genezen, niemand... temt... De afstand is zo wreed, het verlangen doet pijn aan mijn... borst... Ik denk al zo lang dat ik niet terug kan komen, er is geen manier. Schatje, ik ben hier. Ver weg van huis en van jou. Mijn hart kan het niet meer aan. Ik wil je zien. (door/ Elaine)