Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alex hepburn Songtekst: get heavy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alex hepburn - get heavy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get heavy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alex hepburn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alex hepburn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get heavy .

Origineel

This ain't fictional My mama said the army Should've raised me A low down problem child Naked ass and running wild She'd chase me Don't you try and change my mind You will find that you will waste Your time Say goodbye to what you know Say hello to what you Don't like If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get if you wanna get if you If you wanna get heavy Let's go I'm ready Get heavy Let's go If you wanna get heavy Let's go I'm ready Get heavy heavy heavy heavy Just before I turned fifteen I was sipping gin and something green Do you blame me Education sit on that Went in the front straight out the back They'd chase me Don't you try and change my mind You will find that you will waste Your time Say goodbye to what you know Say hello to what you Don't like If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get if you wanna get if you If you wanna get heavy Let's go I'm ready Get heavy Let's go If you wanna get heavy Let's go I'm ready Get heavy heavy heavy heavy This ain't fictional Mama bring the army on I don't care at all I'll take anybody on Strangers stop and smile You ain't gonna tame that child She's crazy crazy If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get if you wanna get if you If you wanna get heavy Let's go I'm ready Get heavy Let's go If you wanna get heavy Let's go I'm ready Get heavy heavy heavy heavy

 

Vertaling

Dit is niet fictief. Mijn moeder zei dat het leger me had moeten opvoeden Een laag bij de gronds probleemkind Naakte kont en wild rondrennend Ze zou me achtervolgen Probeer me niet op andere gedachten te brengen Je zult merken dat je je tijd verspilt je tijd verspilt Zeg vaarwel tegen wat je kent Zeg hallo tegen wat je Don't like Als je zwaar wilt worden Kom op, ik ben er klaar voor Als je zwaar wilt worden Kom op, ik ben er klaar voor Als je zwaar wilt worden Kom op, ik ben er klaar voor If you wanna get if you wanna get if you Als je zwaar wilt worden Kom op. I'm ready Word zwaar Kom op. Als je zwaar wilt worden Kom op, ik ben er klaar voor Word zwaar heavy heavy Net voor ik vijftien werd Nipte ik aan gin en iets groens Geef je mij de schuld Education sit on that Went in de voorkant recht uit de achterkant They'd chase me Probeer me niet op andere gedachten te brengen. Je zult merken dat je je tijd verspilt Je tijd verspilt. Zeg vaarwel tegen wat je kent Zeg hallo tegen wat je Don't like Als je zwaar wilt worden Kom op, ik ben er klaar voor Als je zwaar wilt worden Kom op, ik ben er klaar voor Als je zwaar wilt worden Kom op, ik ben er klaar voor If you wanna get if you wanna get if you Als je zwaar wilt worden Kom op, ik ben er klaar voor Word zwaar Kom op. If you wanna get heavy Kom op, ik ben er klaar voor Get heavy heavy heavy This ain't fictional Mama bring the army on Het maakt me niet uit, ik pak iedereen aan Vreemden stoppen en glimlachen Je kunt dat kind niet temmen She's crazy crazy If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get heavy Let's go I'm ready If you wanna get if you wanna get if you If you wanna get heavy Let's go I'm ready Get heavy Let's go If you wanna get heavy Let's go I'm ready Get heavy heavy heavy