Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alex hepburn Songtekst: pain is

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alex hepburn - pain is ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pain is? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alex hepburn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alex hepburn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pain is .

Origineel

Pain is being lost It's being me Losing the ones I love Pain is watching my mama cry Just can't stop her tears It's what I inflict on myself Pain is how I feel Can't keep pretending it's gonna be alright Cause I don't need this love When it hurts so much I don't need this love Sometimes it ain't enough I feel abandoned Stranded Lonely won't you make me From this dream Pain is Losing hope When there's no way out And nobody's home Pain is just part of me Feeling helpless inside It's everything that I believe When I've got nowhere to hide Can't stop the emptiness even if I try Cause I don't need this love When it hurts so much I don't need this love Sometimes it ain't enough I feel abandoned Stranded Lonely Won't you help me Mama Soulless Hopeless Mama won't you wake me from this dream Can't anybody hear me Can anybody hear me Cause I don't even know which way to go Can anybody hear me Can anybody feel me Can't keep pretending it's gonna be alright Cause I don't need this love When it hurts so much I don't need this love Sometimes it ain't enough I feel abandoned Stranded Lonely Won't you help me Mama Soulless Hopeless Mama won't you wake me from this dream

 

Vertaling

Pijn is verloren gaan Het is mij zijn Degenen verliezen van wie ik hou Pijn is mijn moeder zien huilen Haar tranen niet kan stoppen Het is wat ik mezelf aandoe Pijn is hoe ik me voel Ik kan niet blijven doen alsof alles goed komt Want ik heb deze liefde niet nodig When it hurts so much I don't need this love Soms is het niet genoeg Ik voel me in de steek gelaten Gestrand Eenzaam won't you make me Uit deze droom Pijn is het verliezen van hoop Wanneer er geen uitweg is En niemand thuis is Pijn is gewoon een deel van mij Me van binnen hulpeloos voelen Het is alles wat ik geloof Als ik nergens kan schuilen Kan de leegte niet stoppen, zelfs als ik het probeer Want ik heb deze liefde niet nodig When it hurts so much I don't need this love Soms is het niet genoeg I feel abandoned Gestrand Eenzaam Wil je me niet helpen Mama Zielloos Hopeloos Mama, wil je me niet wakker maken uit deze droom Kan niemand me horen Kan iemand me horen Want ik weet niet eens welke kant ik op moet Kan iemand me horen Kan iemand me voelen Kan niet blijven doen alsof het goed komt Cause I don't need this love When it hurts so much I don't need this love Soms is het niet genoeg I feel abandoned Gestrand Lonely Wil je me niet helpen Mama Zielloos Hopeloos Mama, wil je me niet wakker maken uit deze droom