Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alex lloyd Songtekst: backseat clause

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alex lloyd - backseat clause ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van backseat clause? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alex lloyd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alex lloyd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals backseat clause .

Origineel

If this gets me home then I'll be yours Last plane to leave, well, it's a backseat clause You never call since you found God I love you more 'cause it's a backseat clause I'm still running away with you I'm still running away with you You are the one that I have found A mystery that has come around All lonely souls must find a friend You are the means to a stop, start, end I'm still running away with you I'm still running away with you I'm still running away with you I'm still running away with you I'm still running away with you I'm still running away with you I'm still running away with you I'm still running away with you It's all the same It's all the same It's all the same

 

Vertaling

Als dit me thuis brengt, dan ben ik van jou. Het laatste vliegtuig dat vertrekt, wel, het is een achterbank clausule Je belt nooit meer sinds je God hebt gevonden Ik hou meer van je omdat het een clausule op de achterbank is Ik loop nog steeds met je weg Ik loop nog steeds weg met jou Jij bent degene die ik gevonden heb Een mysterie dat is rond gekomen Alle eenzame zielen moeten een vriend vinden Jij bent het middel om te stoppen, te beginnen, te eindigen Ik ren nog steeds met je weg Ik ren nog steeds weg met jou Ik loop nog steeds met je weg Ik loop nog steeds met je weg ik ren nog steeds met je weg Ik loop nog steeds weg met jou Ik loop nog steeds weg met jou Ik loop nog steeds met je weg Het is allemaal hetzelfde Het is allemaal hetzelfde It's all the same