Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alex nevsky Songtekst: katharina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alex nevsky - katharina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van katharina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alex nevsky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alex nevsky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals katharina .

Origineel

N'ai-je vécu Que pour te faire souhaiter la mort Que pour tout dire à demi-mot N'ai-je que déçu Quand j'apprenais à devenir un homme Toujours en croquant dans la pomme J'étais à la mer Pendant que tu pleurais l'enfant Qui gisait dans la toilette Quand tu m'as dit Que jamais je ne pourrais te comprendre Que le bonheur est plus loin qu'on pense Je ne parlerai plus

 

Vertaling

Ik heb alleen geleefd Alleen om je te laten wensen dat je dood was Que pour tout dire à demi-mot Ik heb alleen ontvangen Quand j'apprenais à devenir un homme Altijd in de appel bijten J'étais à la mer Terwijl je huilde om het kind Liggend in het toilet Toen je me vertelde Dat ik je nooit zou kunnen begrijpen Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik zal nooit meer spreken