Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alex parks Songtekst: honesty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alex parks - honesty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van honesty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alex parks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alex parks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals honesty .

Origineel

Your face when I try to explain I didn't think you'd take it personally I'm not saying every word in every line Goes from the moment lost in time You should know me better than that If I wanted to leave I wouldn't look back Guess what I'm really trying to say Is I wouldn't paint this picture any other way I'm sorry I wrote this song for you If it makes you feel bad I didn't mean it to Honesty as a policy Doesn't work for you So It shouldn't be I'm sorry I wrote this song at all If it makes you unsure, don't listen anymore Honesty as a policy Doesn't work for you And it's clear to see Show me what's good for you 'cause you're good for me Somehow you take the easy way out Is it better to sing or do we have to shout? This time when you look in my eyes We can build on the truth, not secrets and lies You should know me better than that If I wanted to leave I wouldn't look back Guess what I'm really trying to say Is I wouldn't paint this picture any other way I'm sorry I wrote this song for you If it makes you feel bad I didn't mean it to Honesty as a policy Doesn't work for you So It shouldn't be I'm sorry I wrote this song at all If it makes you unsure, don't listen anymore Honesty as a policy Doesn't work for you And it's clear to see Show me what's good for you 'Cause you're good for me It was never my intention that my words would hurt you so I'm askin' you to tell me 'cause I really wanna know I'm sorry I wrote this song for you If it makes you feel bad I didn't mean it to Honesty as a policy Doesn't work for you So I shouldn't be I'm sorry I wrote this song at all If it makes you unsure, don't listen anymore Honesty as a policy Doesn't work for you And it's clear to see Show me what's good for you 'Cause you're good for me

 

Vertaling

Je gezicht als ik probeer uit te leggen Ik dacht niet dat je het persoonlijk zou opvatten. Ik zeg niet dat elk woord in elke regel Gaat van het moment verloren in de tijd Je zou me beter moeten kennen dan dat Als ik weg wilde, zou ik niet omkijken Denk dat wat ik echt probeer te zeggen Is dat ik dit beeld niet anders zou schilderen Het spijt me dat ik dit liedje voor jou schreef Als het je een slecht gevoel geeft, dan bedoelde ik dat niet zo Eerlijkheid als een beleid werkt niet voor jou Dus dat zou het ook niet moeten zijn Het spijt me dat ik dit lied überhaupt geschreven heb Als het je onzeker maakt, luister dan niet meer Eerlijkheid als beleid Werkt niet voor jou En het is duidelijk te zien Laat me zien wat goed voor je is want jij bent goed voor mij Op de een of andere manier neem je de makkelijke uitweg Is het beter om te zingen of moeten we schreeuwen? Deze keer als je in mijn ogen kijkt kunnen we bouwen op de waarheid, niet op geheimen en leugens Je zou me beter moeten kennen dan dat Als ik weg zou willen, zou ik niet omkijken Wat ik eigenlijk probeer te zeggen. Is dat ik dit plaatje niet anders zou schilderen Het spijt me dat ik dit liedje voor jou schreef Als het je een slecht gevoel geeft, dan bedoelde ik dat niet zo Eerlijkheid als een beleid werkt niet voor jou Dus dat zou het ook niet moeten zijn Het spijt me dat ik dit lied überhaupt geschreven heb Als het je onzeker maakt, luister dan niet meer Eerlijkheid als beleid Werkt niet voor jou En het is duidelijk te zien Laat me zien wat goed voor je is Want jij bent goed voor mij Het was nooit mijn bedoeling dat mijn woorden je zo zouden kwetsen Ik vraag je het me te vertellen, want ik wil het echt weten. Het spijt me dat ik dit lied voor jou schreef Als het je een slecht gevoel geeft, dan was dat niet mijn bedoeling Eerlijkheid als een beleid werkt niet voor jou Dus ik zou het niet moeten zijn Het spijt me dat ik dit lied überhaupt geschreven heb Als het je onzeker maakt, luister dan niet meer Eerlijkheid als beleid Werkt niet voor jou En het is duidelijk te zien Laat me zien wat goed voor je is Want jij bent goed voor mij