Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alex sierra Songtekst: cheating

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alex sierra - cheating ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cheating? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alex sierra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alex sierra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cheating .

Origineel

Do you ever think about cheating on me? Where would you go and who would it be? One of my friends or a celebrity Do you ever think about cheating on me? Do you ever think about a one night stand And leaving the club at three AM With a male model or a guy from a band Do you ever think about a one night stand? You can tell me "no" That's not an answer I believe There's not a single soul Who hasn't had a fantasy But on the other side, you know The grass ain't always green Do you ever, do you ever Think about cheating on me Do you ever, do you ever Think about cheating on me Do you ever think about breaking up Throwing in the towel 'cause you've had enough Turn around the corner 'cause the road looks bad Do you ever think about breaking up? You can tell me "no" That's not an answer I believe There's not a single soul Who hasn't had a fantasy But on the other side, you know The grass ain't always green Do you ever, do you ever Think about cheating on me Do you ever, do you ever Think about cheating on me La la la la, la la la la La la la la, la la la la On the other side, you know The grass ain't always green (oh) Do you ever, do you ever Think about cheating on me Do you ever, do you ever Think about cheating on me Do you ever, do you ever Think about cheating on me

 

Vertaling

Denk je er wel eens aan om me te bedriegen? Waar zou je heen gaan en wie zou het zijn? Een van mijn vrienden of een beroemdheid. Denk je er wel eens aan om mij te bedriegen? Denk je wel eens aan een one night stand En de club verlaten om drie uur 's nachts Met een mannelijk model of een jongen van een band Denk je wel eens aan een one night stand? Je kunt me nee zeggen. Dat is geen antwoord dat ik geloof Er is geen enkele ziel die geen fantasie heeft gehad Maar aan de andere kant, weet je Het gras is niet altijd groen Heb je ooit, heb je ooit Denk je er ooit aan om me te bedriegen Denk je er wel eens, wel eens Denk je er wel eens aan om mij te bedriegen Denk je er wel eens aan om het uit te maken De handdoek in de ring gooien omdat je er genoeg van hebt De hoek omslaan omdat de weg er slecht uitziet Denk je er wel eens aan om het uit te maken? Je kunt me "nee" zeggen. Dat is geen antwoord dat ik geloof. Er is geen enkele ziel die geen fantasie heeft gehad Maar aan de andere kant, weet je Het gras is niet altijd groen Heb je ooit, heb je ooit Denk je er ooit aan om me te bedriegen Denk je er wel eens, wel eens Denk je er wel eens aan om mij te bedriegen La la la la, la la la la La la la la, la la la la Aan de andere kant, weet je The grass ain't always green (oh) Denk je er ooit, denk je er ooit aan Denk je er ooit aan om me te bedriegen Denk je ooit, denk je ooit Denk je er wel eens aan om mij te bedriegen Do you ever, do you ever Denk je er wel eens aan om mij te bedriegen