Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alex winston Songtekst: guts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alex winston - guts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alex winston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alex winston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals guts .

Origineel

Stronghold in my poor soul You come around, you come around, you come after me And sweat cold tenfold and you come around, after me I know you're alive, throw me into the fire Man I should have known, I should have known God damn you're alive, threw me into the fire Man I should have known, I should have known But I, I, I My body's full of guts and other stuff I, I, I My body's full enough To pull myself out, to pull myself out To pull myself out, to pull myself out Sad sword with the pitchfork, Got me spun around, spun around, spun on the spit And move quick, why pick from your mix You wash it down, you wash it down and see how it sits I know you're alive, throw me into the fire Man I should have known, I should have known God damn you're alive, threw me into the fire Man I should have known, I should have known But I, I, I, My body's full of guts and other stuff I, I, I, My body's full enough To pull myself out, to pull myself out To pull myself out, to pull myself out You, let the bottom drop out, it's such a copout You led me to the slaughter, but I'm someone's daughter You let the bottom drop out, it's such a copout don't you feel ashamed? You led me to the slaughter, but I'm someone's daughter, I'm someone's daughter You let the bottom drop out, it's such a copout don't you feel ashamed? You led me to the slaughter, but I'm someone's daughter My body's full of guts and other stuff My body's full enough To pull myself out, to pull myself out To pull myself out, to pull myself out

 

Vertaling

Sterk in mijn arme ziel Je komt rond, je komt rond, je komt achter me aan En zweet tienvoudig koud en je komt rond, achter me aan Ik weet dat je leeft, gooi me in het vuur Man ik had het moeten weten, ik had het moeten weten Godverdomme je leeft nog, gooi me in het vuur Man, ik had het moeten weten, ik had het moeten weten Maar ik, ik, ik Mijn lichaam zit vol met ingewanden en andere dingen IK, IK, IK Mijn lichaam is vol genoeg Om mezelf eruit te trekken, om mezelf eruit te trekken Om mezelf eruit te trekken, om mezelf eruit te trekken Triest zwaard met een hooivork, Got me spun around, spun around, spun on the spit En beweeg snel, waarom pluk je uit je mix Je spoelt het weg, je spoelt het weg en kijkt hoe het zit I know you're alive, throw me into the fire Man, ik had het moeten weten, ik had het moeten weten Godverdomme je leeft nog, gooi me in het vuur Man ik had het moeten weten, ik had het moeten weten Maar ik, ik, ik, mijn lichaam zit vol met ingewanden en andere dingen Ik, ik, ik, mijn lichaam is vol genoeg Om mezelf eruit te trekken, om mezelf eruit te trekken Om mezelf eruit te trekken, om mezelf eruit te trekken Jij, laat de bodem eruit vallen, het is zo'n uitvlucht Je hebt me naar de slachtbank geleid, maar ik ben iemands dochter Je liet de bodem vallen, het is zo'n uitvlucht schaam je je niet? Je hebt me naar de slachtbank geleid, maar ik ben iemands dochter, ik ben iemands dochter Je liet de bodem vallen, het is zo'n uitvlucht schaam je je niet? Je hebt me naar de slachtbank geleid, maar ik ben iemands dochter Mijn lichaam zit vol met ingewanden en andere dingen Mijn lichaam is vol genoeg Om mezelf eruit te trekken, om mezelf eruit te trekken Om mezelf eruit te trekken, om mezelf eruit te trekken