Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexa borden Songtekst: don t you feel bad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexa borden - don t you feel bad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t you feel bad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexa borden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexa borden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t you feel bad .

Origineel

Wake me from this bad dream It's all I think I know I gave myself knowingly So here I am alone Isn't it sad? Don't you feel bad that you ruined me now? Don't you feel bad? Don't you feel bad that you took it all now? Don't you feel bad? Beaming youth I once wore A pile on a the floor Innocence I long for I lost that long before Isn't it sad? Don't you feel bad that you ruined me now? Don't you feel bad? Don't you feel bad that you took it all now? Don't you feel bad? Trying to get back to the girl I was Now don't you feel bad? Don't you feel bad that you screwed me up now? Don't you feel bad? Lost my dignity to selfish lust Everything to a man who couldn't love And now I can't even stand myself Isn't it sad? Isn't it sad? Isn't it sad? Don't you feel bad that you ruined me now? Don't you feel bad? Don't you feel bad that you took it all now? Don't you feel bad? Trying to get back to the girl I was Now don't you feel bad? Don't you feel bad that you screwed me up now? Don't you feel bad? Don't you feel bad that you ruined me now?

 

Vertaling

Maak me wakker uit deze slechte droom Het is alles wat ik denk te weten Ik gaf mezelf bewust Dus hier ben ik alleen Is het niet triest? Voel je je niet slecht dat je me nu geruïneerd hebt? Voel je je niet slecht? Voel je je niet rot dat je het nu allemaal genomen hebt? Voel je je niet slecht? De stralende jeugd die ik ooit droeg Een hoopje op de vloer Onschuld waar ik naar verlang Ik verloor dat lang geleden Is het niet triest? Voel je je niet slecht dat je me nu geruïneerd hebt? Voel je je niet slecht? Voel je je niet slecht dat je het nu allemaal hebt genomen? Voel je je niet slecht? Proberen om terug te gaan naar het meisje dat ik was Voel je je nu niet slecht? Voel je je nu niet rot dat je me verpest hebt? Voel je je niet slecht? Ik verloor mijn waardigheid aan egoïstische lust. Alles aan een man die niet kon liefhebben En nu kan ik mezelf niet eens uitstaan. Is het niet triest? Is het niet droevig? Is het niet droevig? Voel je je niet slecht dat je me nu geruïneerd hebt? Voel je je niet slecht? Voel je je niet rot dat je het nu allemaal genomen hebt? Voel je je niet slecht? Proberen om terug te gaan naar het meisje dat ik was Voel je je nu niet slecht? Voel je je nu niet rot dat je me verpest hebt? Voel je je niet rot? Voel je je nu niet slecht dat je me geruïneerd hebt?