Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexander oneal Songtekst: when the party s over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexander oneal - when the party s over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when the party s over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexander oneal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexander oneal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when the party s over .

Origineel

Having a good time Getting close to you girl Last dance is ending I don't wanna let you go, oh no So please excuse me If I come up kinda strong But the night is almost gone What I'm trying to say is that There's no need to leave When the party's over There's no need to go When the party's over Understand me I'm not forcing anything I just wanted you to stay So I thought I'd tell you this There's no need to leave When the party's over There's no need to go When the party's over There's no need to leave I don't wanna be alone, baby, no There's no need to go Stay with me, stay with me, baby There's no need to go

 

Vertaling

Het hebben van een goede tijd Dicht bij je meisje komen Last dance is ending Ik wil je niet laten gaan, oh nee Dus excuseer me If I come up kinda strong Maar de nacht is bijna voorbij Wat ik probeer te zeggen is dat Het is niet nodig om weg te gaan Als het feest voorbij is Het is niet nodig om te gaan Als het feest voorbij is Begrijp me goed. Ik dwing niets Ik wilde alleen dat je bleef Dus ik dacht, ik vertel je dit Het is niet nodig om weg te gaan Als het feest voorbij is Je hoeft niet weg te gaan When the party's over Je hoeft niet weg te gaan Ik wil niet alleen zijn, schatje, nee Het is niet nodig om te gaan Blijf bij me, blijf bij me, baby Je hoeft niet weg te gaan