Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexandra burke Songtekst: dangerous

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexandra burke - dangerous ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dangerous? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexandra burke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexandra burke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dangerous .

Origineel

I've been be-troubled There ain't nobody double Cant stand them words of things that are happening to me Somebody hand me a tissue Cause I got issues Call it crazy but its so meant to be Some thinks its so, much energy So call me miss heartbreak, cause I know what I need Its bigger than love Its better than trust And you would think that's enough I'll never give up Addicted to the rush I may be young but I'm dangerous The rank is falling Til night, til morning Now tell me whats gonna happen next One day I'm under The next day I'm over Good things can happen when you push it to the limit Some thinks its so much energy So call me miss heartbreak cause I know what I need. Its bigger than love Its better than trust And you would think that's enough I'll never give up Addicted to the rush I may be young but I'm dangerous I'm not the girl that used to be I'm by myself surrounded by my own memories I can't believe it It's like a dream Feels like I'm looking in on the outside of me My walk (dangerous) My talk (dangerous) My style (dangerous) Your gonna love me (dangerous) Cause I'm (dangerous) My body (dangerous) Ooh oh ooh Its bigger than love Its better than trust And you would think that's enough I'll never give up Addicted to the rush Dangerous Its bigger than love Its better than trust And you would think that's enough I'll never give up Addicted to the rush I may be young but I'm dangerous

 

Vertaling

I've been be-troubled There ain't nobody double Ik kan niet tegen de woorden van de dingen die me overkomen Somebody hand me a tissue Want ik heb problemen Noem het gek, maar het is zo bedoeld om te zijn Sommigen denken dat het zo veel energie is Dus noem me miss heartbreak, want ik weet wat ik nodig heb Het is groter dan liefde Het is beter dan vertrouwen En je zou denken dat dat genoeg is Ik zal nooit opgeven Verslaafd aan de kick Ik mag dan jong zijn, maar ik ben gevaarlijk The rank is falling Tot de nacht, tot de ochtend Vertel me nu wat er gaat gebeuren De ene dag ben ik onder De volgende dag ben ik over Goede dingen kunnen gebeuren als je tot het uiterste gaat Sommigen denken dat het zo veel energie is Dus noem me miss liefdesverdriet want ik weet wat ik nodig heb. Het is groter dan liefde Het is beter dan vertrouwen En je zou denken dat dat genoeg is Ik zal nooit opgeven Verslaafd aan de kick Ik mag dan jong zijn, maar ik ben gevaarlijk Ik ben niet meer het meisje dat vroeger was Ik ben alleen, omringd door mijn eigen herinneringen Ik kan het niet geloven Het is als een droom Het voelt alsof ik naar binnen kijk aan de buitenkant van mij Mijn manier van lopen (gevaarlijk) Mijn gepraat (gevaarlijk) Mijn stijl (gevaarlijk) Je gaat van me houden (gevaarlijk) Want ik ben (gevaarlijk) Mijn lichaam (gevaarlijk) Ooh oh ooh Het is groter dan liefde Het is beter dan vertrouwen En je zou denken dat dat genoeg is I'll never give up Verslaafd aan de kick Dangerous Its bigger than love Het is beter dan vertrouwen And you would think that's enough I'll never give up Verslaafd aan de kick Ik mag dan jong zijn, maar ik ben gevaarlijk