Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexandra burke Songtekst: oh la la

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexandra burke - oh la la ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh la la? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexandra burke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexandra burke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh la la .

Origineel

La la dee da da da, la la dee da da da, g-g'da dee da da da, make me ooh la la La la dee da da da, la la dee da da da, g-g'da dee da da da, make me ooh la la I got the glamour, I got the style To make them stop and stare, Need a go getta, so don't be shy, It's time for truth or dare. Cause you won't leave alone, It's an obsession, man on a mission, I'm kind of curious, but are you something, Worth my attention. If you want me for the night, even for the first kiss, money where your mouth is, so the show is on tonight, i'm looking for a co-star, can you make me ooh la la La la dee da da da, la la dee da da da, g-g'da dee da da da, make me ooh la la So theres a fire, under my skin and it aint burning out, your like a lighter, i'm oxygen, so come on and do me proud, Cause you won't leave alone, It's an obsession, man on a mission, I'm kind of curious, but are you something, Worth my attention. If you want me for the night, even for the first kiss, money where your mouth is, so the show is on tonight, i'm looking for a co-star, can you make me ooh la la La la dee da da da, la la dee da da da, g-g'da dee da da da, make me ooh la la La la dee da da da, la la dee da da da, g-g'da dee da da da, make me ooh la la...... [BRIDGE] Theres a chance, for romance, if you rise to the occasion, But believe, I aint easy to please..... If you want me for the night, even for the first kiss, money where your mouth is, so the show is on tonight, I'm looking for a co-star, can you make me ooh la la La la dee da da da, (Woah) la la dee da da da, g-g'da dee da da da, (uuhh) make me ooh la la (oooh) La la dee da da da, la la dee da da da, g-g'da dee da da da, make me ooh la la

 

Vertaling

La la dee da da, la la dee da da, g-g'da dee da da, maak me ooh la la La la dee da da, la la dee da da, g-g'da dee da da, make me ooh la la I got the glamour, I got the style To make them stop and stare, Need a go getta, so don't be shy, It's time for truth or dare. Cause you won't leave alone, Het is een obsessie, man op een missie, Ik ben nieuwsgierig, maar ben je iets, Mijn aandacht waard. Als je me voor de nacht wilt, zelfs voor de eerste kus, geld waar je mond is, dus de show is vanavond, Ik ben op zoek naar een co-ster, can you make me ooh la la La la dee da da, la la dee da da, g-g'da dee da da, maak me ooh la la So therees a fire, onder mijn huid en het brandt niet uit, you like a lighter, I'm oxygen, so come on and do me proud, Cause you won't leave alone, Het is een obsessie, man op een missie, Ik ben een beetje nieuwsgierig, maar ben je iets, Mijn aandacht waard. Als je me voor de nacht wilt, zelfs voor de eerste kus, geld waar je mond is, dus de show is vanavond, Ik ben op zoek naar een co-ster, can you make me ooh la la La la dee da da, la la dee da da da, g-g'da dee da da da, make me ooh la la La la dee da da da, la la dee da da da, g-g'da dee da da, make me ooh la la...... [BRIDGE] Er is een kans, voor romantiek, als je stijgt naar de gelegenheid, Maar geloof me, ik ben niet makkelijk te plezieren ..... Als je me voor de nacht wilt, zelfs voor de eerste kus, geld waar je mond is, dus de show is vanavond, Ik ben op zoek naar een co-ster, can you make me ooh la la La la dee da da, (Woah) la la la dee da da, g-g'da dee da da, (uuhh) make me ooh la la (oooh) La la dee da da da, la la dee da da da, g-g'da dee da da da, make me ooh la la