Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexandra burke Songtekst: this love will survive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexandra burke - this love will survive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this love will survive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexandra burke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexandra burke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this love will survive .

Origineel

Ah, yeah Ah, yeah It's been so long That it's wrong Don't let me wonder life alone Cause' there is a reason It's not the season It is time for us to fall in love Give me a sign now Show me the way Take my hand, I won't be afraid Show me the love that blew me away I said Ah, yeah I feel alive Ah, yeah This feels so right When you hold me When you kiss me The way you let me shine Ah, yeah This love will survive So what's the deal What do you feel Cause' baby I can't take no more We've got to be stronger A little longer I need you to take control Give me a sign now Show me the way Take my hand, I won't be afraid Where is the love that blew me away I said Ah, yeah I feel alive Ah, yeah This feels so right When you hold me When you kiss me The way you let me shine Ah, yeah This love will survive This love will survive Hey, oh This love will survive Oh Ah, yeah I feel alive Ah, yeah This feels so right When you hold me When you kiss me The way you let me shine Ah, yeah This love will survive

 

Vertaling

Ah, ja Ah, ja It's been so long That it's wrong Laat me het leven niet alleen afvragen Cause' there is a reason It's not the season Het is tijd voor ons om verliefd te worden Geef me nu een teken Toon me de weg Neem mijn hand, ik zal niet bang zijn Toon me de liefde die me wegblies Ik zei Ah, yeah Ik voel dat ik leef Ah, yeah Dit voelt zo goed When you hold me Wanneer je me kust De manier waarop je me laat stralen Ah, yeah Deze liefde zal overleven So what's the deal What do you feel Cause' baby I can't take no more We've got to be stronger Een beetje langer I need you to take control Geef me nu een teken Toon me de weg Neem mijn hand, ik zal niet bang zijn Waar is de liefde die me wegblies Ik zei Ah, yeah Ik voel dat ik leef Ah, yeah Dit voelt zo goed When you hold me Wanneer je me kust De manier waarop je me laat stralen Ah, yeah Deze liefde zal overleven Deze liefde zal overleven Hey, oh Deze liefde zal overleven Oh Ah, yeah I feel alive Ah, yeah Dit voelt zo goed When you hold me Wanneer je me kust De manier waarop je me laat stralen Ah, yeah Deze liefde zal overleven