Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexandre pires Songtekst: ara ketu bom demais

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexandre pires - ara ketu bom demais ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ara ketu bom demais? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexandre pires! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexandre pires en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ara ketu bom demais .

Origineel

Não dá pra esconder. O que eu sinto por você Ara. Não dá, não dá, não dá, não dá. . Só sei que o corpo estremece. As pernas desobedecem. Inconscientemente a gente dança. As mãozinhas então embalançam. Quando passa eu vou atrás. Só sei que o Araketu é bom demais. Não dá pra esconder. O que eu sinto por você Ara. Não dá, não dá, não dá, não dá. . Só sei que o corpo estremece. As pernas desobedecem. Inconscientemente a gente dança. As mãozinhas então embalançam. Quando passa eu vou atrás. Só sei que o Araketu é bom demais. Ê ô. Ê a ê a ô. . Dancei, eu quebrei balancei, vibrei. O Araketu me fez dançar. Bota as mãozinhas pro ar. . Ê ô. Ê a ê a ô

 

Vertaling

Je kunt het niet verbergen. Wat ik voor je voel, Ara. Ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet... Ik weet alleen dat het lichaam trilt. De benen gehoorzamen niet. Onbewust dansen we. De kleine handjes dansen dan. Als hij voorbij komt, volg ik hem. Ik weet alleen dat Araketu te goed is. Ik kan het niet verbergen. Wat ik voor je voel, Ara. Ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet... Ik weet alleen dat het lichaam trilt. De benen gehoorzamen niet. Onbewust dansen we. De kleine handjes dansen dan. Als hij voorbij komt, volg ik hem. Ik weet alleen dat Araketu te goed is. Ik ga dansen. Ê a ê a ô. . Ik danste, ik brak, ik wiegde, ik vibreerde. De Araketu liet me dansen. En ik ga het weer doen. Ê ô. Ê a ê a ô