Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexandre pires Songtekst: primeiro amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexandre pires - primeiro amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van primeiro amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexandre pires! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexandre pires en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals primeiro amor .

Origineel

É na escola da vida que a gente aprende a amar. Coração bate forte, sem você já não dá pra ficar. Me ensinou tantas coisas que eu já não posso ocultar. Vou ficar por aqui esperando até você chegar. Sem você minha vida é vazia demais. Não existe no mundo outro amor capaz. Foram tantos momentos a dois. De amor e de paz. Volte logo e me tire desta solidão. Já não é mais o mesmo o meu coração. Desde quando você foi embora. E não me deu perdão. Primeiro amor. Não magoe meu coração. Primeiro amor. Minha vida já não tem razão. Minha paixão atrevida. Que eu pedi para deus. Amor, obrigado por tudo. Que você me deu

 

Vertaling

Het is in de school van het leven dat we leren lief te hebben. Hart klopt sterk, zonder jou is het onmogelijk om te blijven. Je hebt me zoveel dingen geleerd die ik niet langer kan verbergen. Ik blijf hier wachten tot je komt. Zonder jou is mijn leven te leeg. Er is geen andere liefde in de wereld die dat kan. Er waren zoveel momenten samen. Van liefde en vrede. Kom snel terug en haal me uit deze eenzaamheid. Mijn hart is niet meer hetzelfde. Sinds je weg bent. En gaf me geen vergeving. Eerste liefde. Doe mijn hart geen pijn "Eerste liefde... Mijn leven heeft geen reden meer. Mijn ondeugende passie. Waar ik God om vroeg. Liefde, dank je voor alles Dat je me hebt gegeven