Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexandre pires Songtekst: si tu me amaras

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexandre pires - si tu me amaras ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van si tu me amaras? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexandre pires! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexandre pires en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals si tu me amaras .

Origineel

Si tu me amaras La luna con el sol se encontrarian La noche de satin se vestiria Y en una estrella azul Alcanzaria al fin Tu corazon Si tu me amaras El cielo sobre el mar se dormiria Las olas mi dolor se llevarian Y nunca mas mi barca podria Naufragar Si tu me amaras Inventaria en ti un universo Me haria una canción con cada verso Tus ojos me darian Las mas dulce inspiración Si tu me amaras Mi vida cambiaria para siempre Y el sol se quedaria eternamente Brillando entre los dos Para llevarnos a ese amor Que nunca pudo ser Si tu me amaras Si tu me amaras Las rosas de pasión se pintarian Y el arbol de la fe floreceria Al descubrir en ti, que consegui lo que so e Si tu me amaras Inventaria en ti un universo Me haria una canción con cada verso Tus ojos me darian Las mas dulce inspiración Si tu me amaras Mi vida cambiaria para siempre Y el sol se quedaria eternamente Brillando entre los dos Para llevarnos a ese amor Que nunca pudo ser Si tu me amaras Te ense aria a creer en el amor Y cada dia seria mejor Si tu me amaras Oh si tu me amaras Uh uh uh te ense aria a querer Outra vez Si tu me amaras

 

Vertaling

Als je van me hield De maan en de zon zouden elkaar ontmoeten De nacht zou gekleed zijn in satijn En in een blauwe ster Ik zou eindelijk mijn hand uitsteken Je hart. Als je van me hield De hemel boven de zee zou in slaap vallen De golven zouden mijn pijn wegvoeren En nooit meer zou mijn boot schipbreuk lijden Shipwrecked Als je van me hield Ik zou in jou een universum uitvinden Ik zou een lied maken met elk couplet Je ogen zouden me De liefste inspiraties Als je van me hield Mijn leven zou voor altijd veranderen En de zon zou voor altijd blijven Schijnend tussen ons tweeën Om ons naar die liefde te brengen Dat kon nooit Als je van me hield Als je van me hield De rozen van passie zouden geschilderd worden En de boom van het geloof zou bloeien Als ik in jou ontdek, dat ik heb wat ik had moeten zijn Als je van me hield Ik zou in jou een universum uitvinden Ik zou een lied maken met elk couplet Je ogen zouden me De liefste inspiraties Als je van me hield Mijn leven zou voor altijd veranderen En de zon zou voor altijd blijven Schijnend tussen ons tweeën Om ons naar die liefde te brengen Dat kon nooit Als je van me hield Ik zou je leren in de liefde te geloven En elke dag zou beter zijn Als je van me hield Oh als je van me hield Uh uh uh ik zou je leren lief te hebben Nogmaals Als je van me hield