Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexia Songtekst: change your life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexia - change your life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van change your life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals change your life .

Origineel

(hey sing it) Change your life uh oh uh oh uh I know you gonna love me baby Change your mind uh oh uh oh oh We're gonna have a real good time Uh oh uh oh uh Uh oh uh oh uh I'm never ever gonna cry for you baby If you won't be mine I never ever wanna die for you honey If you say goodbye I'll never ever get along with you baby If you tell me lies I never ever settle down with you honey Better change your mind You never ever really seen to be happy Gotta tell me why You never ever really know how to love me Baby I'm not so blind You'll never ever feel the way that I'm feeling Standing by your side (ooh) You'll never know the love I got for you baby Open up your eyes Time to get up moving on got to do it We gonna make it true Change your life uh oh uh oh uh I know you gonna love me baby Change your mind uh oh uh oh oh We're gonna have a real good time Change your life uh oh uh oh uh I know you gonna love me baby Change your mind uh oh uh oh uh I know you'll never say goodbye You'll never know the way I feel for you baby When you hold me tight You'll never know the joy you bring to me honey When you treat me right We've never ever shared a moment together Only you and I A light is shining in your eyes and I wonder Maybe we can try Time to get up moving on got to do it We gonna make it true `Cause everything is alright uh oh uh Come on everything is alright uh oh uh (one more time) `Cause evrything is alright uh oh uh (one more time) Come on everything is alright uh oh uh Change your life

 

Vertaling

(hey zing het) Verander je leven uh oh uh oh uh Ik weet dat je van me gaat houden baby Change your mind uh oh uh oh oh We're gonna have a real good time Uh oh uh oh uh Uh oh uh oh uh Ik zal nooit meer om je huilen schatje If you won't be mine I never ever wanna die for you honey If you say goodbye I'll never ever get along with you baby Als je me leugens vertelt zal ik me nooit bij je vestigen, schatje Je kunt beter van gedachten veranderen Je hebt nooit echt gezien dat je gelukkig was Je moet me vertellen waarom Je weet nooit echt hoe je van me moet houden Schatje, ik ben niet zo blind Je zult nooit voelen wat ik voel Standing by your side (ooh) You'll never know the love I got for you baby Open je ogen Tijd om op te staan. We moeten het doen. We gonna make it true Verander je leven uh oh uh oh uh I know you gonna love me baby Change your mind uh oh uh oh oh We're gonna have a real good time Change your life uh oh uh oh uh I know you gonna love me baby Verander je gedachten uh oh uh oh uh I know you'll never say goodbye Je zult nooit weten wat ik voor je voel, baby When you hold me tight Je zult nooit weten hoeveel vreugde je me geeft, schat When you treat me right We hebben nog nooit een moment samen gedeeld Alleen jij en ik. Een licht schijnt in je ogen en ik vraag me af Misschien kunnen we het proberen Time to get up moving on got to do it We gonna make it true `Cause everything is alright uh oh uh Come on everything is alright uh oh uh (nog een keer) `Cause evrything is alright uh oh uh (one more time) Come on everything is alright uh oh uh Change your life