Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexia Songtekst: close to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexia - close to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van close to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals close to you .

Origineel

Ah ah Everytime you say you're sorry Everytime you know you'll be forgiven One more time I've got to wonder Tell me why you want to kill me inside oh baby Give me something to remember Close to you Take me now Close to your body Ever and ever Close to you Love me now Close to your body Over and over Anytime you need me I don't wanna cry for loving I don't wanna feel so sad and lonely I can't stand it any longer Tell me why you keep on pushing me aside oh baby Give me something to remember Anytime you need me Everytime you leave me baby Everytime you take a piece of my heart Anytime you need me baby

 

Vertaling

Ah ah Everytime you say you're sorry Everytime you know you'll be forgiven Nog één keer vraag ik me af Vertel me waarom je me van binnen wilt vermoorden oh baby Geef me iets om te onthouden Dicht bij jou Neem me nu Dicht bij je lichaam Voor altijd en eeuwig Dicht bij jou Hou nu van me Dicht tegen je lichaam Steeds weer Altijd als je me nodig hebt Ik wil niet huilen omdat ik van je hou Ik wil me niet zo verdrietig en eenzaam voelen Ik kan er niet langer tegen Vertel me waarom je me steeds aan de kant schuift oh baby Geef me iets om te onthouden Anytime you need me Everytime you leave me baby Everytime you take a piece of my heart Anytime you need me baby