Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexia Songtekst: dame amor gimme love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexia - dame amor gimme love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dame amor gimme love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dame amor gimme love .

Origineel

Dame amor Dame baby dame dame amor Dame amor Dame dame amor Baby dame tu amor Te quiero amor Yo recuerdo que nos vimos Why no pense te importaria de mi Luego hablamos un momento Sin imaginar que seria asi Dame amor ... Dame tu amor Te necesito Dame tu amor Why tu carino No se porque Cuando estamos separados Nada existe en este mundo sin ti Pues hay algo que me mata Siempre que te siento cerca de mi Dame amor

 

Vertaling

Geef me liefde. Gimme baby gimme gimme gimme love Geef me liefde. Gimme give me love Baby geef me je liefde Ik hou van je. Ik herinner me dat we elkaar zagen Waarom dacht ik niet dat je om me zou geven Toen hebben we even gepraat Nooit gedacht dat het zo zou zijn Geef me liefde. ... Geef me je liefde. Ik heb je nodig. Geef me je liefde. Waarom je liefde Ik weet niet waarom Als we uit elkaar zijn Niets bestaat in deze wereld zonder jou Want er is iets dat me doodt Wanneer ik je bij me voel Geef me liefde.