Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexia Songtekst: make you happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexia - make you happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make you happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make you happy .

Origineel

My love is gonna make you happy Come on over me, feel the vibe Whoa, oh, oh, oh Whoa, oh, oh, oh Whoa, oh, oh, oh I got a deeper love to keep you satisfied Ill be the one wholl make you get out of your mind Dont worry about this matter, you are in a trap Just come along, my baby, hold me tonight Why dont you want me a little? Want me, you gotta [Incomprehensible] Why dont you want me a little, want me a little? My love is gonna make you happy Come on over me, come on over me, feel the vibe Love is gonna make you happy Come on over me, feel the vibe Whoa, oh, oh, oh Whoa, oh, oh, oh Im feeling deeply in love, it will be my special time I got to get it right, I dont need to compromise You know my love is better, you do keep searching Just come along, my baby, stay here tonight Why dont you want me a little? Want me, you gotta [Incomprehensible] Why dont you want me a little, want me a little? My love is gonna make you happy Come on over me, come on over me, feel the vibe Love is gonna make you happy Come on over me, come on over me, feel the vibe Love is gonna make you happy Come on over me, come on over me, feel the vibe Love is gonna make you happy Come on over me, feel the vibe Whoa, oh, oh, oh Oh, oh, oh yeah Oh, oh, oh yeah Oh, oh, oh yeah Oh, happy Oh, oh, oh yeah Oh, oh, oh yeah Oh, oh, oh yeah Oh yeah, yeah, oh, happy, yeah My love is gonna make you happy Come on over me, come on over me, feel the vibe Love is gonna make you happy Come on over me, feel the vibe Whoa, oh, oh, oh

 

Vertaling

Mijn liefde zal je gelukkig maken Kom over me heen, voel de vibe Whoa, oh, oh, oh Whoa, oh, oh, oh Whoa, oh, oh, oh Ik heb een diepere liefde om je tevreden te houden Ill be the one wholl make you get out of your mind Maak je geen zorgen over deze zaak, je zit in de val Kom gewoon langs, mijn baby, hou me vast vannacht Waarom wil je me niet een beetje? Wil je me, je moet [Onbegrijpelijk] Waarom wil je me niet een beetje, wil je me een beetje? Mijn liefde zal je gelukkig maken Kom op over mij, kom op over mij, voel de vibe Love is gonna make you happy Kom op over mij, voel de vibe Whoa, oh, oh, oh Whoa, oh, oh, oh Ik voel me diep verliefd, het zal mijn speciale tijd zijn Ik moet het goed doen, ik hoef geen compromis te sluiten You know my love is better, you do keep searching Kom gewoon mee, mijn baby, blijf hier vannacht Waarom wil je me niet een beetje? Want me, you gotta [Onbegrijpelijk] Waarom wil je me niet een beetje, wil je me een beetje? My love is gonna make you happy Kom over me heen, kom over me heen, voel de vibe Love is gonna make you happy Kom op over mij, kom op over mij, voel de vibe Love is gonna make you happy Kom op over mij, kom op over mij, voel de vibe Love is gonna make you happy Kom op over mij, voel de vibe Whoa, oh, oh, oh Oh, oh, oh ja Oh, oh, oh ja Oh, oh, oh ja Oh, gelukkig Oh, oh, oh ja Oh, oh, oh ja Oh, oh, oh ja Oh ja, ja, oh, gelukkig, ja My love is gonna make you happy Come on over me, come on over me, feel the vibe Love is gonna make you happy Come on over me, feel the vibe Whoa, oh, oh, oh