Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alexia Songtekst: uh la la la almighty s mighty mix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alexia - uh la la la almighty s mighty mix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van uh la la la almighty s mighty mix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alexia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alexia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals uh la la la almighty s mighty mix .

Origineel

To all the people all around the world Uh la la la la la la La la la la la la la la Chorus: Uh la la la (one time) I love you baby (two time) Uh la la la la love me tonight I , I got your love, you got my mind Can take my hands but you won't take my life Don't waste my time bring me your love And baby you can be mine Bridge: I never wanted this could happen to me but I feel You love is right and I will always be there yeah Chorus You got to be a friend, got to be right Don't hurt me boy then I will say goodbye Don't bring me down, don't stand so close Oh baby don't fool around Bridge Chorus You know baby gotta love me tonight it's so right 'Cause only you baby you know you make it right My blod pressure rise high I'm getting hype I don't know why I know you think I'm obsessive The type or guy I can be over possesive Giving all that I can give best wishes On how we live just us two is I really true Love me tonight till the sky turn blue Tonight is the night so tell me what you want to do Bridge Chorus Love me tonight

 

Vertaling

Aan alle mensen over de hele wereld Uh la la la la la la La la la la la la la la Refrein: Uh la la la la (een keer) Ik hou van je baby (twee keer) Uh la la la hou van me vanavond I , I got your love, you got my mind Can take my hands but you won't take my life Verspil mijn tijd niet breng me jouw liefde And baby you can be mine Bridge: Ik heb nooit gewild dat dit mij zou overkomen, maar ik voel You love is right and I will always be there yeah Refrein: You got to be a friend, got to be right Doe me geen pijn jongen dan zeg ik vaarwel Haal me niet naar beneden, sta niet zo dichtbij Oh baby don't fool around Bridge Refrein You know baby gotta love me tonight it's so right 'Cause only you baby you know you make it right My blod pressure rise high I'm getting hype I don't know why I know you think I'm obsessive Het type of man dat ik kan zijn over bezitterig Ik geef alles wat ik kan geven, beste wensen Over hoe we leven, alleen wij twee, is dat echt waar Hou van me vannacht tot de lucht blauw wordt Vanavond is de nacht dus vertel me wat je wilt doen Bridge Refrein Hou van mij vanavond